ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς στο CNN για Eurogroup: H χώρα θα επιστρέψει πλήρως στις αγορές τον Αύγουστο του 2018

Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου 2017, 09:14 / Ανανεώθηκε 15 Σεπτεμβρίου 2017, 11:59
Ν. Παππάς στο CNN για Eurogroup: H χώρα θα επιστρέψει πλήρως στις αγορές τον Αύγουστο του 2018
Facebook Twitter Whatsapp

Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού άτυπου Eurogroup στο Ταλίν της Εσθονίας εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο αμερικανικό CNN, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού άτυπου Eurogroup στο Ταλίν της Εσθονίας εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο αμερικανικό CNN, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών.

«Οι αποφάσεις του Eurogroup θα διασφαλίσουν ότι η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές πλήρως με την λήξη του τρέχοντος προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018», τόνισε ο Νίκος Παπάς και εμφανίστηκε βέβαιος πως το κλίμα στην χώρα μας έχει αλλάξει και συνεχώς βελτιώνεται και σύντομα όσοι άφησαν την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό, θα μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αναστροφή του brain drain, δήλωσε πως η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να δίνονται κίνητρα στους νέους να αναπτύσσουν τις δικές τους start ups με φρέσκιες επιχειρηματικές ιδέες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έδωσε έμφαση στο γεγονός πως η ανεργία συνεχώς μειώνεται στην Ελλάδα, ενώ τα μηνύματα για το μέλλον είναι αισιόδοξα. 

Ο Ν. Παππάς στάθηκε στην παρουσία του στις ΗΠΑ, αναφέροντας πως με αφορμή το γεγονός πως θα είναι η τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ, ο ίδιος έχει κάνει επαφές, προετοιμάζοντας το έδαφος και για επενδύσεις.