current views are: 3

16 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:04

Θ. Θεοχαρόπουλος: Να γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία αλλά με δικλίδες ασφαλείας

«Την επόμενη μέρα,πρέπει να προχωρήσουμε σ΄ ένα ενιαίο πολιτικό φορέα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Δημοσίευση 07:04’

«Την επόμενη μέρα,πρέπει να προχωρήσουμε σ΄ ένα ενιαίο πολιτικό φορέα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

«Όταν έγινε το ναυάγιο και τις πρώτες δύο ημέρες υποεκτιμήθηκε το θέμα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε τώρα τις οδυνηρές συνέπειες. Δύο ολόκληρες μέρες δεν έγιναν ενέργειες. Ήταν άφαντος ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε «ότι έπρεπε να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής από το υπουργείο του ή τουλάχιστον να του ζητούσε τηνπ αραίτηση του ο Τσίπρας κάτι που δεν έκανε. Ήταν απαράδεκτες οι δηλώσεις του υπουργού να πάει ο κόσμος να κάνει μπάνιο. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση. Δεν έγιναν τα δέοντα, ακόμα και από το λιμενικό που καθυστέρησε. Το θέμα θα πάει στη Βουλή». 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για την Eldorado τόνισε «ότι η κυβέρνηση δεν είναι φιλική προς στις επενδύσεις, με αποτέλεσμα αυτές να φεύγουν. Η μεγάλη γραφειοκρατία και το ασταθές φορολογικό κλίμα αποτρέπουν τις επενδύσεις στη χώρα μας».

Τέλος για τις επερχόμενες εκλογές  στο χώρο της κεντροαριστεράς είπε «η ηλεκτρονική ψηφοφορία πρέπει να γίνει, αλλά πρέπει να υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας. Την επόμενη μέρα,πρέπει να προχωρήσουμε σ΄ ένα ενιαίο πολιτικό φορέα».


σχετικα αρθρα