current views are: 9

20 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:01

Πυρά κατά της κυβέρνησης για την επέτειο από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ: Μετρούν αντίστροφα

Σφοδρή κριτική άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την συμπλήρωση δύο χρόνων από την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ 

Δημοσίευση 15:01’

Σφοδρή κριτική άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την συμπλήρωση δύο χρόνων από την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ 

Σφοδρή κριτική άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την συμπλήρωση δύο χρόνων από την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  στις δεύτερες βουλευτκές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. 

ΝΔ: Ο Αλ. Τσίπρας ανέβηκε στην Εξουσία με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας πως οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν έναν νέο.
 
«Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη” έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους. Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους».
 
Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της κυβέρνησής του;».

ΠΑ.ΣΟ.Κ: Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετράνε αντίστροφα 

«Δύο χρόνια μετά το δημόσιο σφιχταγκάλιασμα Τσίπρα-Καμμένου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, όλοι βλέπουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ένας ενιαίος μηχανισμός εξουσίας, μια ενιαία ομάδα συμφερόντων, ένα ενιαίο κόμμα» αναφέρει σε σύντομο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι όλοι οι πολίτες ζουν τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης τους, συμπληρώνοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετράνε αντίστροφα.

Το σχόλιο καταλήγει με το μήνυμα ότι «Η Νέα Μεγάλη Προοδευτική Παράταξη θα σφραγίσει τις εξελίξεις.»

Ποτάμι: Γιορτάζουν την αποτυχία τους! 

Το “Ποτάμι” σε ανακοίνωσή του αναφέρει: ” Mε ψώνια στο Λονδίνο γιόρτασε την επέτειο της εξουσίας του ο κ.Καμμένος. Και με παρομοιώσεις – κλισέ συνέχισε ο κ.Τσίπρας (ο οποίος προφανώς μπέρδεψε τη στεριά με τα βουνά από πίσσα). Η Ελλάδα όμως συνεχίζει να αναστενάζει. Υπερφορολόγηση, λουκέτα, μαύρη εργασία, αναγκαστική μετανάστευση, μπρος-πίσω στις επενδύσεις, διαλυμένη παιδεία. Δύο χρόνια, μια σφραγίδα: ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σοφία Ζαχαράκη: Κρύβει τα χρόνια της η κυβέρνηση! 

Με καυστικό χιούμορ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter: ” Η κυβέρνηση κρύβει τα χρόνια της! Με την σημερινή της  ανακοίνωση η κυβέρνηση πανηγυρίζει που γίνεται δύο Σεπτεμβρίων, και υπόσχεται να μας βγάλει από την κρίση την οποία προκάλεσε η κυβέρνηση που είναι ήδη τριών και κάτι Μαίων. Μια άλλη κυβέρνηση από το χωριό δεν την ξέρεις. 

 

 


σχετικα αρθρα