current views are: 8

22 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:57

Μ. Βορίδης στο «Ακραίως»: «Ο κ. Κουρουμπλής δεν έχει ευθιξία»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις των ανθρώπων που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

Δημοσίευση 08:57’

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις των ανθρώπων που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα.

«Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει από τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» είναι η οικολογική καταστροφή, που, όπως έχει αποδειχτεί από στοιχεία, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον Σκάι.

Ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις των ανθρώπων που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα: «Ποιος θα αποζημιώσει όσους επλήγησαν; Πού είναι η κυβέρνηση για να ενεργοποιήσει φορείς για να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι;».

«Ο κ. Κουρουμπλής δεν έχει ευθιξία» τόνισε ο κ. Βορίδης σχετικά που το ζήτημα παραίτησης του υπουργού Ναυτιλίας, που έχει τεθεί από κόμματα και βουλευτές: «Άμα δεν φταίνε για τίποτα, τι κάνουν σε αυτές τις καρέκλες; Έχουμε μια κυβέρνηση ανεύθυνων. Ό,τι κ αν συμβεί, ποτέ δεν ευθύνονται αυτοί! Δεν αναλαμβάνουν ποτέ κυβερνητική ευθύνη. Ε, δεν γίνεται αυτό!».

«Πού είναι όλες αυτές οι οργανώσεις που ανακαλύπτουν… δάσος στο Ελληνικό; Εκεί, καταστρέφουμε το περιβάλλον. Εδώ, έχει καταστραφεί ο Σαρωνικός και ένας δεν έχει βγει να μιλήσει», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.


σχετικα αρθρα