current views are: 5

25 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:55

Το tweet του Α. Γεωργιάδη για την κράτηση του Π. Καμμένου στο ξενοδοχείο στο Λονδίνο

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «δεν πρόκειται για απόδειξη, ούτε τίποτα».

Δημοσίευση 18:55’

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «δεν πρόκειται για απόδειξη, ούτε τίποτα».

Το αποδεικτικό που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή για την κράτησή του στο ξενοδοχείο στο Λονδίνο δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έπειτα από την αντιπαράθεση που είχε μαζί του για το θέμα στη Βουλή.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «δεν πρόκειται για απόδειξη, ούτε τίποτα». Αλλά σύμφωνα με τη φωτογραφία φαίνεται να είναι απόκομμα προκράτησης με πιστωτική κάρτα.

Για το θέμα είχε προηγηθεί σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή. Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζήτησε εκ νέου από τον κ. Καμμένο να πληροφορήσει την Βουλή για το ύψος του ποσού με το οποίο χρέωσε – όπως ο ίδιος είπε – την πιστωτική του κάρτα για την εξόφληση της διαμονής του «στο καλύτερο ξενοδοχείο» του Λονδίνου. Ακόμη, του ζήτησε να δώσει την άδεια στο Καζίνο του Λονδίνου, «όπου έπαιξε ρουλέτα», να αποκαλύψει το ποσό, που τζογάρισε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε εξάλλου την αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ, στον Τάκη Μπαλτάκο, απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό για να πει: «Αλήθεια κύριε Τσίπρα, ο συγκυβερνήτης σας είπε πως πήρε τηλέφωνο έναν «ακροδεξιό και χρυσαυγίτη», όπως εσείς χαρακτηρίζατε τον Μπαλτάκο. Είναι φιλαράκια ο κ. Καμμένος με τον Μπαλτάκο;».

«Μήπως είδατε και τον Ιωάννη Μεταξά στο γραφείο μου, κύριε Γεωργιάδη; Ούτε έξω από το γραφείο μου δεν περνούσατε, ούτε εσείς, ούτε άλλα φασιστοειδή. Ούτε για έρανο δεν μπαίνατε μέσα. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, μήπως να σας στείλουμε καμία από την κρεβατοκάμαρά μας; Αν δεν σας τις δίνει ο Κουρτάκης, να σας τις δώσουμε εμείς», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τέλος, ο κ. Καμμένος είπε πως «η πιστωτική του κάρτα είναι διαθέσιμη και μπορεί να γίνει έλεγχος».


σχετικα αρθρα