current views are: 9

30 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:07

Λ. Αυγενάκης: Προκαλεί αγανάκτηση η άσκοπη φλυαρία της κυβέρνησης

Την αντίθεσή του προς τις ενέργειες της κυβέρνησης διατύπωσε από το Ηράκλειο Κρήτης ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Δημοσίευση 15:07’

Την αντίθεσή του προς τις ενέργειες της κυβέρνησης διατύπωσε από το Ηράκλειο Κρήτης ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Άλλος ένας Υπουργός, ο κ. Τσακαλώτος αποδεικνύει ότι αυτή η ανίκανη Κυβέρνηση είναι εκτός πραγματικότητας», επεσήμανε ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης από τα Καλάβρυτα, ευρισκόμενος στη νομαρχιακή συνέλευση στελεχών του Κόμματος, σήμερα Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως επεσήμανε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης «Ο κ. Τσακαλώτος βλέπει περισσότερες επενδύσεις από όσες αντέχουμε, την ώρα που μεγάλες επιχειρήσεις, με ιστορία στην Ελλάδα, κλείνουν τα εργοστάσιά τους και αποχωρούν».

«Την ώρα μάλιστα που οι πολίτες γονατίζουν από τους φόρους, τις ασφαλιστικές εισφορές και τα δάνεια, ενώ ο κ. Τσακαλώτος βλέπει αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης. Την ώρα που μιλάει για αντίμετρα, οι συνταξιούχοι χάνουν δύο συντάξεις και οι μισθωτοί ένα μηνιάτικο, λόγω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς και της μείωσης του αφορολόγητου», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «προκαλεί δυσφορία και αγανάκτηση η ανικανότητα, η άσκοπη φλυαρία της Κυβέρνησης Τσίπρα και η υποκριτική αναντιστοιχία λόγων και έργων».

Αναφερόμενος στο σ/ν του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε ότι «η Κυβέρνηση επιχειρεί να καταργήσει μια πλατφόρμα που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες και με την οποία συνεργάζονται οι μισοί οδηγοί ταξί. Η Κυβέρνηση απεχθάνεται την αξιολόγηση, τις ελεύθερες επιλογές και ταυτίζεται με στενά συντεχνιακά συμφέροντα μιας μειοψηφίας συνδικαλιστών, που μας γυρνούν στο χθες».

Ο κ. Αυγενάκης στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που προγραμματίζεται στις 16-17 Δεκέμβρη, αλλά και στα 7 προσυνέδρια σε όλη την Ελλάδα που θα προηγηθούν. Όπως είπε «ανοίγουμε βήμα διαλόγου. Ανοίγουμε το βήμα της Νέας Δημοκρατίας και προωθούμε στην πράξη τη δημιουργική ανανέωση του Κόμματος, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών και χρήση πολλών τεχνολογικών καινοτομιών. Ανοίγουμε για άλλη μια φορά τις πόρτες του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».


σχετικα αρθρα