current views are: 5

5 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:41

Β. Κικίλιας: H κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μπλοκάρει την επένδυση του Ελληνικού

Πυρά στην κυβέρνηση για την αργοπορία στο Ελληνικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου Β. Κικίλιας.

Δημοσίευση 11:41’

Πυρά στην κυβέρνηση για την αργοπορία στο Ελληνικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου Β. Κικίλιας.

Για τις καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού, αλλά και για το επερχόμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο στη σημερινή των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Β. Κικίλιας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Η Νέα Δημοκρατία δεν προτείνει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από το να υλοποιήσει η κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της. Είναι μια επένδυση που θα προσελκύσει και άλλες. Έχει κωλυσιεργήσει και κοροιδεύει τον κόσμο λέγοντας οτι είναι υπέρ κ παράλληλα κάνει ό,τι μπορεί για την μπλοκάρει. Δεν υπάρχει καμια επένδυση στη χώρα που να μην έχει καθυστερήσει η κυβέρνηση».

Την ίδια στιγμή ο κ. Κικίλιας έδωσε στίγμα για το επερχόμενο συνέδριο: «43 χρόνια μετά την ίδρυσή της η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που ενώνει τους Έλληνες , από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη σηκώνει το βάρος της χώρας. Η πορεία προς το συνέδριο θα αρχίσει απο την Νίκαια. Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Κυριάκος Μητσοτακης ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία. Ο στόχος της συμμετοχικής δημοκρατίας υπηρετείται απο την μεγάλη συμμετοχή».

Πρόσθεσε δε ότι «Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή της Νίκαιας, μιας περιοχής που πλήττεται από την ανεργία».

Όπως τόνισε: «Μέχρι σήμερα 14000 πολίτες έχουν συμμετάσχει  στα ερωτηματολόγια και πάνω από 85% θέλουν ανάπτυξη μέσω επενδύσεων και όχι μέσω επιδοματικών πολιτικών. 

Ο κ. Κικίλιας καταφέρθηκε και εναντίον του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά: «Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση που περιλαμβάνει την αξιοποίηση του συνόλου του ψηφιακού φάσματος. Το ΕΣΡ που ειναι ανεξαρτητη αρχη θα κρινει. Σεβαστά είναι τα αποτελέσματα αποφάσεων αλλά κ οι τρόποι αντιδράσεων. Καλό θα είναι ο υπουργός καναλάρχης να απολογηθεί για τον αντισυνταγματικό νόμο του». 

Πρόσθεσε, δε ότι «δεν έχει απολογηθεί ο κ. Παππάς για τον νόμο του, αντιθέτως είναι επιθετικός. Φταίνε για την κυβέρνηση όλοι οι άλλοι και ποτέ η ίδια». 

 


σχετικα αρθρα