current views are: 8

6 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:07

Τρ. Αλεξιάδης στο «Ακραίως» για Κ. Χρυσόγονο: Όταν διαφωνείς με κάτι σηκώνεσαι και φεύγεις

«Καταλαβαίνω την πολιτική του κ. Χρυσόγονου, αλλά βρήκε λάθος τρόπο να την δημοσιοποιήσει» επισήμανε ο Τ. Αλεξιάδης.

Δημοσίευση 09:07’
αρθρο-newpost

«Καταλαβαίνω την πολιτική του κ. Χρυσόγονου, αλλά βρήκε λάθος τρόπο να την δημοσιοποιήσει» επισήμανε ο Τ. Αλεξιάδης.

Αιχμές για την αποχώρηση του ευρωβουλευτή Κ. Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών του κόμματος Τ. Αλεξιάδης στο ”Ακραίως”, στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο Γ. Σακελλαρίδης όταν διαφώνησε επέλεξε, πολύ σωστά, να παραδώσει την έδρα του. Πρέπει να έχουμε μια διακριτή ηθική πολιτική εμείς στην Αριστερά. Επειδή ζω μέσα στις οργανώσεις, δεν θα βρείτε ούτε έναν άνθρωπο να συμφωνεί με τις πολιτικές επιλογές του Χρυσόγονου. Καταλαβαίνω την πολιτική του κ. Χρυσόγονου, αλλά βρήκε λάθος τρόπο να την δημοσιοποιήσει». 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δικαιολογία που βρήκε ο κ. Χρυσόγονος δεν με αντιπροσωπεύει. Όταν διαφωνείς σηκώνεσαι και φεύγεις. Για την ηθική της Αριστεράς αυτά τα πράγματα δεν είναι αποδεκτά». 

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης μίλησε για την μάχη της κυβέρνησης το 2015: « Όλη η κυβέρνηση έδωσε μάχη δεν ήταν μόνο ο κ. Βαρουφάκης. Σε ό,τι αφορά αυτά τα ζητήματα δώσαμε μια μάχη το 2015. Επιλέξαμε αντί να πάμε τη χώρα στα βράχια να πάμε σε έναν αναγκαίο συμβιβασμό».

Όπως υπογράμμισε: «Δεν ωραιοποιώ μια κατάσταση και δεν λέω ότι είναι όλα καλά. Ορισμένοι όμως που την δημιούργησαν θέλουν να επιστρέψουν. Παραλάβαμε μια χώρα σε κρίση και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εμείς δεν μιλάμε για Success story όπως κάποιοι άλλοι.Εμείς τον Σεπτέμβριο του 2015 πήγαμε στους πολίτες με μια συγκεκριμένη συμφωνία, δεν κρυφτήκαμε, ήμασταν ειλικρινείς».

Τέλος ο κ. Αλεξιάδης σχολίασε και το επικείμενο νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου: «Λύνει ένα πρόβλημα χρόνων αυτό το νομοσχέδιο. Όταν θέλει κάποιος να αλλάξει το φύλο να μπορεί να το κάνει.Υπάρχει μια μερίδα κόσμου που έχει αυτά τα προβλήματα».


σχετικα αρθρα