ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αιχμές» Στ. Θεοδωράκη κατά της Φ. Γεννηματά για την ημερομηνία των εκλογών

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2017, 22:10 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 22:10
«Αιχμές» Στ. Θεοδωράκη κατά της Φ. Γεννηματά για την ημερομηνία των εκλογών
Facebook Twitter Whatsapp

Ως προς την ουσία το Ποτάμι αναφέρει ότι «όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο

Σαφείς αιχμές κατά της συνυποψήφιάς του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Φώφης Γεννηματά, άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι: «Για τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας το επιτελείο της κυρίας Γεννηματά λέει: «θα κοπεί για 3 ώρες η κυκλοφορία σε ένα κομμάτι του Κέντρου». Mα καλά δεν έχον ούτε ένα νέο που να έχει πάρει μέρος στο μαραθώνιο; Ούτε έναν! Έλεος! ».

Ως προς την ουσία το Ποτάμι αναφέρει ότι «όντως η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν οι εκλογές άρον άρον στις 15 και 22 Οκτωβρίου και με επιμονή του Ποταμιού συμφωνήθηκε να γίνουν Νοέμβριο ή Δεκέμβριο, όταν δηλαδή θα έχουν εξασφαλιστεί οι συνθήκες για μια εκλογή μαζική και τεχνικά άρτια. Και από τον Νοέμβρη εξαιρέσαμε την 12η του μηνός καθότι όπως έγραψε και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στου Facebook (από τις 9 Σεπτεμβρίου) "τότε όλοι τρέχουμε ή χειροκροτάμε αυτούς που τρέχουν».