current views are: 8

8 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση10:10

Κ. Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: Στόχος μας να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα

«Οι νέες εταιρίες, εκπρόσωποι των οποίων λαμβάνουν μέρος στο προσυνέδριο, είναι επιχειρήσεις εξωστρεφείς», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Δημοσίευση 10:10’

«Οι νέες εταιρίες, εκπρόσωποι των οποίων λαμβάνουν μέρος στο προσυνέδριο, είναι επιχειρήσεις εξωστρεφείς», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Παρέμβαση στο πρώτο πάνελ (ο ιδιωτικός τομέας και οι επενδύσεις ως μοχλό για τη δημιουργία θέσεων εργασίας-Κωστής Χατζηδάκης) του προσυνεδρίου της ΝΔ έκανε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι νέες εταιρίες, εκπρόσωποι των οποίων λαμβάνουν μέρος στο προσυνέδριο, είναι επιχειρήσεις εξωστρεφείς, με νέους εργαζόμενους εκμεταλλεύονται το πολύ καλό δυναμικό ελληνικών πανεπιστημίων, πληρώνουν καλά τους εργαζόμενους με καλές απολαβές και αίσθηση ομαδικής δουλειάς», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Κεντρική επιλογή κάθε κυβέρνησης πρέπει να είναι να στηρίζει τέτοιες επιχειρήσεις. Πρέπει να καλλιεργήσουμε τη νέα γενιά. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε «νέα επιχειρηματικότητα, πλάνο για νέες εταιρίες που θα έχουν πρόσβαση σε νέο στελεχιακό δυναμικό.

«Θέλω να κάνω μια ερώτηση στο Μάρκο Βερέμη (εταιρία upstream) και Σπύρο Μαγιάτη (Workable). Μιλάμε για ανάγκη μείωσης ασφαλιστικού κόστους. Έχετε σήμερα πρόβλημα απώλειας εργαζομένων γιατί κάποιοι επιλέγουν να εργαστούν στο εξωτερικό γιατί είναι πιο συμφέρον για αυτούς οικονομικά;».


σχετικα αρθρα