current views are: 11

12 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση08:39

Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Ο Αλ. Τσίπρας να μην αφήσει την ευκαιρία στις ΗΠΑ να πάει χαμένη

«Ανήκω σε μια παράταξη που ο ιδρυτής της είπε «ανήκομεν εις την Δύσιν» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση 08:39’

«Ανήκω σε μια παράταξη που ο ιδρυτής της είπε «ανήκομεν εις την Δύσιν» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις δημοσκοπήσεις, αλλά και την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

«Καμία πτώση δεν είχε η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Το να μιλάμε για πτώση σε ένα κόμμα που ήταν πρώτο με 8-13 μονάδες δεν ισχύει. Να μην δημιουργούμε μια εικόνα εκτός πραγματικότητας. Η Νέα Δημοκρατία προηγείται. Το πολιτικό κλίμα του Σεπτεμβρίου δημοσκοπικά θα αποτιμηθεί τον Νοέμβριο. Στις δημοσκοπήσεις του Νοεμβρίου να συζητήσουμε για τη διαφορά. Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο πιο θετικός στην κυβέρνηση, γιατί έρχεται ο κόσμος από το καλοκαίρι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Την ίδια στιγμή χαρακτήρισε «χυδαίους» όσους ισχυρίζονται ότι η αλλαγή του κ. Κικίλια στην επικοινωνία της ΝΔ έγινε λόγω της προσωπικής του σχέσης. «Δεν αφορά τον πολίτη το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. Αυτό είναι δικό μας θέμα. Τι τον νοιάζει τον κόσμο αν έχουμε τον Κικίλια ή την Σπυράκη.Την γραμμή της ΝΔ την εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Βασίλης Κικίλιας δεν έφυγε από εκπρόσωπος Τύπου λόγω της σχέσης του. Όσοι λένε και όσοι το έγραψαν είναι χυδαίοι. Η προσωπική ζωή των ανθρώπων δεν αφορά κανέναν στην πολιτική. Μετακινήθηκε από μια θέση καλή σε μια άλλη επίζηλη θέση. Δεν υποβαθμίζεται, αντίθετα του ανατίθεται ένας πολύ σημαντικός ρόλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνει ο Β. Κικίλιας την θέση που ήμουν εγώ προηγουμένως. Mου δίνει την αίσθηση είναι ότι είναι μια πολύ ωραία κίνηση. Δεν έχω καμία δυσαρέσκεια για τις αλλαγές. Αναγκαστικά θα υπήρχε κάποιος επόμενος».

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε και για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ: «Ανήκω σε μια παράταξη που ο ιδρυτής της είπε «ανήκομεν εις την Δύσιν». Ανήκω σε μια παράταξη που είχε προτεραιότητα τις καλές σχέσεις με την Ατλαντική Συμμαχία. Μόνο χαρά αισθάνομαι που οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και είμαι χαρούμενος που οι παλαβοί της Αριστεράς μεγάλωσαν και έβαλαν μυαλό και πλέον θέλουν καλές σχέσεις με την Αμερική».

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα αφήσει αυτή την τόσο ευνοϊκή για την Ελλάδα συγκυρία να πάει χαμένη. Αυτή η συγκυρία είναι η καλύτερη συγκυρία που έχει να συμβεί για την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Η Ελλάδα γίνεται ξαφνικά περισσότερο πολύτιμη απ΄ ό,τι ήταν χθες. Ο Αλ. Τσίπρας έχει την τύχη να πηγαίνει στην πιο ευνοϊκή συγκυρία γιατί τέτοια ευκαιρία δεν είχε ποτέ πρωθυπουργός» κατέληξε. 


σχετικα αρθρα