current views are: 2

16 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:10

Α. Καραμανλή: Εγγυώνται ασφάλεια αλλά στέλνουν στα «τσακίδια» τους επενδυτές

«Δεν υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Επί ΝΔ και με τον Βασίλη Κικίλια τομεάρχη είχαμε παρουσιάσει 29 δράσεις για το μεταναστευτικό».

Δημοσίευση 09:10’
αρθρο-newpost

«Δεν υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Επί ΝΔ και με τον Βασίλη Κικίλια τομεάρχη είχαμε παρουσιάσει 29 δράσεις για το μεταναστευτικό».

Για το μεταναστευτικό και τις επενδύσεις μίλησε στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Σύμφωνα με την ίδια: «Δεν υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Επί ΝΔ και με τον Βασίλη Κικίλια τομεάρχη είχαμε παρουσιάσει 29 δράσεις για το μεταναστευτικό».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ: «Υπάρχουν μια σειρά από κρίσιμα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι, θέματα που σχετίζεται με τη χώρα, αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τις επενδύσεις.Είδαμε ότι ο κ. Τσίπρας πήγε στο Σικάγο και συναντήθηκε με επενδυτές. Λέει ότι εγγυάται την επενδυτική ασφάλεια. Πως την εγγυάται; Με το ό,τι στέλνει στα τσακίδια την επένδυση στη Χαλκιδική; Με το καθυστερεί το Ελληνικό; Με το να χαϊδευει συντεχνίες ;

Παράλληλα, η κ. Καραμανλή μίλησε και για το γεγονός ότι οι δάσκαλοι διδάσκουν το μάθημα της γυμναστικής στο Δημοτικό. «Αντί να δώσουν το μάθημα στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής το δίνουν στους δασκάλους. Δεν είναι δυνατόν αυτό». 

Τέλος σχολίασε το γεγονός ότι ο νομ. σύμβουλος του κ. Βασιλειάδη είναι και νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ. 


σχετικα αρθρα