current views are: 10

17 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:33

Β. Λεβέντης: Ο Αλ. Τσίπρας πέρασε σατράπικα τον νόμο για την αλλαγή φύλου

«(Δεν παραιτήθηκα) γιατί υπάρχει η λύση να δώσουν εντολή στον Κοντονή να φέρει ένα νόμο σοβαρό, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις. Δεν έγινε καμία διαβούλευση, σατράπικα. Όλα βασίστηκαν στους απόντες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δημοσίευση 12:33’

«(Δεν παραιτήθηκα) γιατί υπάρχει η λύση να δώσουν εντολή στον Κοντονή να φέρει ένα νόμο σοβαρό, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις. Δεν έγινε καμία διαβούλευση, σατράπικα. Όλα βασίστηκαν στους απόντες», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Στη δημόσια δήλωσή του περί παραίτησης και τον νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον Real FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ερωτηθείς γιατί οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη δήλωση περί παραίτησής του, μεταξύ άλλων απάντησε:

«Εγώ συνεχίζοντας την παράδοση ηγετών του Κέντρου όπως ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Γεώργιος Μαύρος, ο Νικόλαος Πλαστήρας, πιστεύω ότι η ελληνική Πολιτεία έχει όλη την εξουσία να νομοθετεί αλλά πρέπει να σέβεται και την επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος… Εγώ βλέπω ότι ο κ. Τσίπρας ακολούθησε μία πορεία μίσους κατά της Εκκλησίας, ούτε καν την κάλεσε στον δημόσιο διάλογο… Το κράτος υπάρχει γιατί μία Εκκλησία πριν από κάποια χρόνια έδωσε το αίμα της, εάν είχε δώσει ο Τσίπρας το αίμα του ή ο Μητσοτάκης θα μιλάγαμε για ένα κράτος ευθύνης».

«(Δεν παραιτήθηκα) γιατί υπάρχει η λύση να δώσουν εντολή στον Κοντονή να φέρει ένα νόμο σοβαρό, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις. Δεν έγινε καμία διαβούλευση, σατράπικα. Όλα βασίστηκαν στους απόντες. Εάν οι απόντες δεν ήταν 15, δεν θα πέρναγε. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα τελευταία 100 χρόνια δεν πέρασε κανένα νομοσχέδιο. Κατά αυτόν τον ύπουλο τρόπο του κ. Τσίπρα. Θα του κοστίσει αυτό», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στον νόμο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι γενετήσια πάθηση, ούτε η ιατρική δεν λέει ότι τα άτομα αυτά γεννήθηκαν με λάθος φύλο… Ας αντιγράψουμε την Ευρώπη στην οικονομία, στις μεταρρυθμίσεις, στο να φτιάξουμε κράτος, φοροεισπρακτικό σύστημα. Εκεί πάμε τελείως πίσω και πάμε μπροστά στο να αντιγράψουμε οτιδήποτε αισχρό και ανήθικο… Εμείς θέλουμε τη στήριξη των ατόμων αυτών, αλλά δεν θέλουμε να τους πούμε στο νοσηρό τους πάθος ‘κάντε το μεγαλύτερο’ γιατί έτσι έρχεται η Πολιτεία και τους λέει ‘μπράβο παιδιά, να γίνουν όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα, όλοι να γίνουν στην Ελλάδα’… Να φέρει ο Κοντονής νέο νόμο να το διορθώσει, διαφορετικά αρχίζει διχασμός». 


σχετικα αρθρα