Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο, η Μπέττυ Μπαζιάνα, αποδέχθηκε πρόσκληση και συναντήθηκε σήμερα με τη σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, Κάρεν, στο σπίτι του Αμερικανού αντιπροέδρου. 

Η οικία του αντιπροέδρου ανήκει στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, παραχωρείται στον εκάστοτε αντιπρόεδρο και δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό (σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο που δέχεται επισκέψεις του κοινού). 

Η λευκή οικία του 19ου αιώνα βρίσκεται στον αριθμό 1 του οικισμού του Παρατηρητηρίου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών (USNO), στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον και χτίστηκε το 1893 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του επόπτη του Ναυτικού. Όμως η οικία ήταν τόσο όμορφη ώστε το 1923 άλλαξε χρήση με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. Ως οικία του αντιπροέδρου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974.

Την Μπέττυ Μπαζιάνα υποδέχθηκε στην είσοδο της οικίας η κα Πενς, η οποία και ξενάγησε την κα Μπαζιάνα στους χώρους της οικίας και τους κήπους της. Η κ. Μπαζιάνα υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών της οικίας ενώ στη συνέχεια οι δύο κυρίες αντήλλαξαν απόψεις για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Λίγο αργότερα η οικοδέσποινα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πως "Ήταν μια ευχάριστη επίσκεψη από την δόκτωρα Μπαζιάνα":