Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, είχε σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος, Γιάννης Μανιάτης στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστερά.

Οι δυο υποψήφιοι αντάλλαξαν απόψεις για  τη δημοκρατική αριστερά και τον σοσιαλισμό ενώ επεκτάθηκαν και σε θέματα όπως την ενότητα της κεντροαριστεράς, την ανάκαμψη της Σοσιαλδημοκρατίας, καθώς και το νέο Κίνημα ανάμεσα στον αγοραίο νεοφιλελευθερισμό και τον εθνολαϊκιστικό κρατισμό του Α. Τσίπρα.

Ο κ. Μανιάτης σημείωσε ότι «η πατρίδα και η παράταξη χρειάζονται ένα νέο Κίνημα που να υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα. Ένα νέο Κίνημα, πολύ μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το άθροισμα των σημερινών σχηματισμών. Οι νέες εποχές, οι νέες προκλήσεις απαιτούν νέες ηγεσίες. Ηγεσίες με γνώση, εμπειρία κι ένσημα στην κοινωνία και την αγορά. Όχι πολιτικούς προϊόντα κομματικού σωλήνα με κομματικά σιρίτια.»

Επίσης τόνισε ότι οι νέες εποχές απαιτούν ηγεσίες που έχουν πρόταση, που έχουν βούληση και μπορούν να απεγκλωβίσουν την παράταξη από το 7%, να την ξανακάνουν πρωταγωνιστή στην κοινωνία και ταυτόχρονα δήλωσε ότι σημερινές κομματικές ηγεσίες ό,τι είχαν να προσφέρουν, το προσέφεραν.

«Θέλουμε ηγεσία παρούσα στη Βουλή, πλήρους απασχόλησης, όχι μερικής. Οι πολίτες απαιτούν αξιόπιστες, εφικτές λύσεις υπέρ της κοινωνίας» κατέληξε ο κ. Μανιάτης.