current views are: 6

21 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:31

Νέο χτύπημα Ν. Φίλη: Δηλώσεις της στιγμής τα όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας για τον Ντ. Τραμπ

«Ο Τραμπ σηματοδοτεί το απεχθέστερο μοντέλο διεθνούς διακυβέρνησης», τονίζει ο πρώην υπουργός

Δημοσίευση 11:31’

«Ο Τραμπ σηματοδοτεί το απεχθέστερο μοντέλο διεθνούς διακυβέρνησης», τονίζει ο πρώην υπουργός

Διαφορετική άποψη από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

«Ο Τραμπ σηματοδοτεί το απεχθέστερο μοντέλο διεθνούς διακυβέρνησης με μια ακροδεξιά κατεύθυνση που αμφισβητεί δικαιώματα ανθρώπινα των προσφύγων των μεταναστών των γυναικών στην ίδια την πατρίδα του αλλά και διεθνώς. Σπεύδει να κηρύξει πολέμους και να κάνει επιθετικά χτυπήματα, αμφισβητεί την δημοκρατία σε πολλά σημεία του πλανήτη, θέλει μετωπική σύγκρουση με την Ευρώπη, απειλεί το περιβάλλον. Ολα αυτά αρκούν για να προσδιορίσουν την χειρότερη μορφή διακυβέρνησης που έχει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης μας», σημείωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1.

«Σε ένα πλαίσιο προσωπικών σχέσεων στη συνάντηση αυτή απάντησε σε ένα θέμα που τέθηκε για μια παλιότερη δήλωση του. Είναι μια απάντηση της στιγμής. Οσα είπε δεν είναι υποχώρηση και αλλοίωση από βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν πηγαίνεις εκεί πηγαίνεις με το σύνολο της ταυτότητας σου. Οι δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός για τον κ. Τραμπ είναι δηλώσεις της στιγμής», είπε ο κ. Φίλης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. 


σχετικα αρθρα