current views are: 5

23 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:12

Θ. Πελαγίδης στο «Ακραίως»: Η ΝΔ θα κάνει το οτιδήποτε για να φύγει η χώρα μπροστά

«Η θεωρία είναι καλή αλλά μόνο για το Πανεπιστήμιο. Την ανάπτυξη τη φέρνουν οι αγορές, η οικονομία, οι άνθρωποι που δουλεύουν».

Δημοσίευση 09:12’

«Η θεωρία είναι καλή αλλά μόνο για το Πανεπιστήμιο. Την ανάπτυξη τη φέρνουν οι αγορές, η οικονομία, οι άνθρωποι που δουλεύουν».

Για την κατάσταση στην οικονομία και τις τομές που πρέπει να γίνουν μίλησε ο σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, καθηγητής Θ. Πελαγίδης στο «Ακραίως» και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Σε σχέση με την ενασχόλησή του με την πολιτική τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης με τιμά με τη φιλία του εδώ και χρόνια. Εχω τη μεγάλη χαρά να συζητώ μαζί του. Ασχολούμαι με τα κοινά, γράφω».

Ο ίδιος σχολίασε και την κατάσταση στην οικονομία: «Η θεωρία είναι καλή αλλά μόνο για το Πανεπιστήμιο. Την ανάπτυξη τη φέρνουν οι αγορές, η οικονομία, οι άνθρωποι που δουλεύουν. Η ΝΔ πρέπει να κάνει το οτιδήποτε για να φύγει η χώρα μπροστά. Είναι μονόδρομος. Πρέπει να δημιουργηθούν δουλειές, πρέπει η οικονομία να ανακάμψει».

‘Οπως τόνισε: «Η ΝΔ έχει χρόνο να διορθώσει αυτά τα λάθη. Όλα αυτά απαιτούν αλλαγές και βούληση επιθετική. Η συνταγή είναι ότι πρέπει να γίνει μια ταυτόχρονη περιστολή δαπανών και φόρων.  Στο Δημόσιο για παράδειγμα υπάρχει μια κατάσταση σε ορισμένους οργανισμούς που απαιτεί καλύτερη οργάνωση».

 


σχετικα αρθρα