current views are: 8

26 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση08:39

Αλ. Φλαμπουράρης: Η επένδυση στο Ελληνικό δεν μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα λόγω γραφειοκρατίας

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων.

Δημοσίευση 08:39’

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων.

Διευκρινίσεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό και το project του Καφηρέα δίνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει πως σε ό,τι αφορά το Ελληνικό «η επένδυση προχωρά, αλλά οι διαδικασίες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την γραφειοκρατική λειτουργία, δεν μπορούν να «τρέξουν» την επένδυση πιο γρήγορα».

«Για το project στον Καφηρέα σημειώνεται πως το έργο έχει ξεκινήσει, με τη συνδρομή δεκάδων εκσκαφέων. Μετά από προσφυγή τριών κατοίκων και ενός οικολογικού φορέα όμως, οι εργασίες ανεστάλησαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας», σημειώνει ακόμα ο κ. Φλαμπουράρης.


σχετικα αρθρα