current views are: 8

27 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:14

Μ. Λαζαρίδης στο «Ακραίως»: Ο κ. Τόσκας και η κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους

«Υπάρχουν sites ή blogs που δεν ξέρουμε ποιος είναι από πίσω. Αυτό κάνει κακό στη δημοκρατία».

Δημοσίευση 09:14’
Μακάριος Λαζαρίδης

«Υπάρχουν sites ή blogs που δεν ξέρουμε ποιος είναι από πίσω. Αυτό κάνει κακό στη δημοκρατία».

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του Χ. Βερναρδάκη, αλλά και αιχμηρά σχόλια μετά το χτύπημα στο Α.Τ. Πεύκης και τη δράση του Ρουβίκωνα διατύπωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη Μ. Λαζαρίδης στο ”Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.  

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Υποσχέθηκαν να σκίσουν τα μνημόνια, υποσχέθηκαν παροχές και έφεραν 15 δισ. φόρους. Είναι μια κυβέρνηση από την οποία τα περιμένουμε όλα. Αυτό που παραδέχθηκε ο κ. Βερναρδάκης δεν συμβαίνει σε ευνομούμενες πολιτείες. Απαράδεκτο τη σήμερον ημέρα να συζητάμε για παρακολούθηση λογαριασμών. Αυτά τα πράγματα είναι που λες ”δεν μπορώ να τα πιστέψω. Πρόκειται για καθεστωτική αντίληψη και καθεστωτική νοοτροπία». 

Ωστόσο, τόνισε ότι «Υπάρχουν sites ή blogs που δεν ξέρουμε ποιος είναι από πίσω. Αυτό κάνει κακό στη δημοκρατία». 

Ο κ. Λαζαρίδης μίλησε επίσης για την ερώτηση περί τρομοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη στον Πρωθυπουργό: «Είχε πει πέρυσι ο κ. Τσίπρας ότι ήταν ανεπίκαιρη τότε η συζήτηση για την ασφάλεια. Οχι μόνο δεν είναι ανεπίκαιρη αλλά τη βιώνουμε καθημερινά. Κανείς δεν θα επενδύσει σε μια χώρα που ο Ρουβίκωνας μπαίνει όπου θέλει οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς να υπάρχει νόμος και τάξη. Το να υπάρχει νόμος και τάξη συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας. Ο κ. Τόσκας και η κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους». 

 


σχετικα αρθρα