current views are: 4

29 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση09:21

Σ. Βούλτεψη: «Ούτε στο νυχάκι του Α. Σαμαρά το ταξίδι Αλ. Τσίπρα…»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με συνέντευξη της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσίευση 09:21’

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με συνέντευξη της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με συνέντευξη της η Σοφία Βούλτεψη αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Ούτε στο νυχάκι του Σαμαρά το ταξίδι Τσίπρα…».

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε ακόμα πως «είναι ντροπή να μιλούν για “διεθνή απομόνωση” επί της κυβέρνησης της ΝΔ».

Αναφερόμενη στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η κυρία Βούλτεψη υποστηρίζει ότι στην κυβέρνηση «συγκρίνουν τον κακό τους εαυτό με τον χειρότερό τους εαυτό» και επικαλούμενη διάφορους οικονομικούς δείκτες προσθέτει χαρακτηριστικά «ιδρώνουμε για να φτάσουμε στο 2014». Δεν βλέπει δυσκολίες στην τρίτη αξιολόγηση αφού, όπως λέει, «…ένα τους ζητούν και δέκα δίνουν. Θα κάνουν μερικά ηρωικά και θα σαλπίσουν υποχώρηση».

Η Σοφία Βούλτεψη επέμεινε πως: «Η χώρα θα βοηθηθεί μόνο αν κυβερνηθεί από ανθρώπους που ανεβάζουν την οικονομία της. Και η δική μας θητεία έχει αποδείξει ότι ξέρουμε να το κάνουμε» και πρόσθεσε: «Χάσαμε τρία χρόνια, πήγαμε πίσω, ιδρώνουμε για να φτάσουμε στο 2014, φάγαμε άλλα δύο μνημόνια, δυο νέες επαχθείς συμφωνίες, έναν κόφτη, ένα υπερταμείο, μνημόνια ως το 2022 και επιτροπεία ως το 2060. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό».


σχετικα αρθρα