current views are: 18

1 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:20

Πώς απαντά η ΝΔ στη σκανδαλολογία του ΣΥΡΙΖΑ

«Η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο κ. Μητσοτάκης απέναντι σε όλα αυτά, είναι να «προσγειώνει την κυβέρνηση στην σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει για τους πολίτες».

Δημοσίευση 14:20’

«Η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο κ. Μητσοτάκης απέναντι σε όλα αυτά, είναι να «προσγειώνει την κυβέρνηση στην σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει για τους πολίτες».

«Οι εκλογές στις οποίες στοχεύει ξανά ο κ. Τσίπρας, δεν κερδίζονται με σκανδαλολογία» σημείωνε στο newpost.gr από τα Ιωάννινα, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, με αφορμή τη νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της Siemens. Στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ, ελλείψει αφηγήματος από την πλευρά της κυβέρνησης θεωρούσαν βέβαιο ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα προσέφευγε για άλλη μια φορά στα σκάνδαλα για να πλήξει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr, η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο κ. Μητσοτάκης απέναντι σε όλα αυτά, είναι να «προσγειώνει την κυβέρνηση στην σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει για τους πολίτες», όπως τόνιζαν οι συνεργάτες του. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις, όπως πράττει αυτή τη στιγμή στο 3ο Προσυνέδριο που βρίσκεται σε εξέλιξη, για τους πιο αδύναμους κοινωνικά.

«Η κοινωνική ατζέντα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της στρατηγικής της ΝΔ» έλεγαν από το επιτελείο του, επισημαίνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον και τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών που υπάρχει και στο σημερινό προσυνέδριο. Επίσης τόνιζαν το γεγονός ότι ομιλητές στην προσυνεδριακή διαδικασία, δεν είναι κομματικά στελέχη μόνο, αλλά κυρίως επιστήμονες, άνθρωποι της αγοράς κλπ, όπως ο Πάνος Τσακλόγλου, καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, πρώην μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, από τους πρώτους που εφάρμοσαν στο Δήμο το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, η Ιωάννα Περτσινίδου, κοινωνική λειτουργός που εργάζεται στην PRAKSIS τα τελευταία πέντε χρόνια ως Υπεύθυνη Προγραμμάτων Αντιμετώπισης της Φτώχειας, ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, καθηγητής της ασφαλιστικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο  Πειραιώς, που έχει διατελέσει Διοικητής του Ι.Κ.Α. και πολλοί άλλοι. 

 


σχετικα αρθρα