current views are: 6

2 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:33

Κ. Μητσοτάκης: «Μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας το ηλεκτρονικό εισιτήριο»

«Ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη»

Δημοσίευση 07:33’

«Ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη»

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, με αφορμή το θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη συνάντησή του στις 8 σήμερα το πρωί με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος είχε συμμετάσχει χθες στο τρίτο προσυνέδριο της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε «πως δόθηκε το κοινωνικό στίγμα της ΝΔ και σε κάθε περίπτωση δεν χαρίζουμε την κοινωνική ευαισθησία στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Όλες οι προτάσεις είναι κοστολογημένες, τεκμηριωμένες και βασίζονται στην κοινή λογική που λείπει σήμερα από την πολιτική. Και σίγουρα λείπει από τους κυβερνώντες που με πολύ μεγάλη άνεση, ταλαιπωρούν τους πιο αδύναμους. Ας πάρει κανείς παράδειγμα τι έγινε με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην Αθήνα. Ένα μνημείο αναλγησίας και αποτυχίας απέναντι σε ανθρώπους που στέκονται για ώρες σε ουρές, ένας υπουργός παντελώς αδύναμος αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει ποτέ καμιά πολιτική ευθύνη», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τον νομό Θεσπρωτίας, όπου συναντήθηκε με κτηνοτρόφους, ενώ θα κλείσει την περιοδεία του με επίσκεψη στην κεντρική αγορά της Ηγουμενίτσας.


σχετικα αρθρα