current views are: 8

3 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:13

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο είναι συνειδητά ψεύτης αλλά και αδίστακτος

«Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του» τονίζει το κόμμα.

Δημοσίευση 16:13’
ΝΔ-κατα-ΣΥΡΙΖΑ

«Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του» τονίζει το κόμμα.

Ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση για την σημερινή παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη Βουλή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι «τα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν ότι όχι μόνο είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι: «Ενοχλήθηκε σήμερα ο κ. Τσίπρας που τον αποκαλέσαμε ψεύτη. Και την ίδια ακριβώς στιγμή απαρίθμησε σειρά εντελώς ψεύτικων στοιχείων στην απέλπιδα προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες ότι η ανίκανη Κυβέρνησή του έχει πολεμήσει την ανομία.
Μολονότι οι πολίτες ξέρουν, βέβαια, την πραγματικότητα καθώς την ζουν στις γειτονιές τους, παραθέτουμε πέντε ενδεικτικούς πίνακες. Πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της, που αφορούν τη λεγόμενη καθημερινή εγκληματικότητα.

Τα στοιχεία της Αστυνομίας, όχι μόνον αναδεικνύουν ότι κ. Τσίπρας είναι συνειδητά ψεύτης, αλλά και αδίστακτος, καθώς δεν αισθάνεται καμία ντροπή να επικαλείται στη Βουλή στοιχεία που προφανώς έχει κατασκευάσει από το μυαλό του. Είτε ο ίδιος, είτε οι συνεργάτες του στα γνωστά υπόγεια του Μαξίμου, όπου φαντασιώνονται και δημοσκοπήσεις υπέρ του».

Το κόμμα απάντησε και στον Νίκο Τόσκα ως εξής: «Τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας για την εγκληματικότητα, που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, αφορούν το διάστημα 2012 – 2016, διότι το 2017, ως γνωστόν, δεν έχει τελειώσει.

Ο κ. Τόσκας εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία ότι θα όφειλε να γνωρίζει πόσα εγκλήματα θα γίνουν όχι μόνον μέχρι το τέλος του 2017, αλλά και το 2018! Στο εξής θα αποκαλούμε τον Υπουργό Νοστράδαμο.

Υ.Γ Η Νέα Δημοκρατία δεν θα απαντά στο εξής σε “κύκλους του Μαξίμου”. Πόσο μάλλον όταν προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο».


σχετικα αρθρα