Σκληρή απάντηση στη Νέα Δημοκρατία σε σχέση με τις κατηγορίες εναντίον του για την υπόθεση της συμφωνίας των εξοπλιστικών στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε σήμερα με ανακοίνωσή του, ο Πάνος Καμμένος μέσω του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τονίζοντας ότι ''δεν υπήρξε ποτέ αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και η ΝΔ ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει μεσάζοντες».

Στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «απάντησε χθες στη Βουλή και δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες''. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθ. Άμυνας έχει ως εξής: 

«Η παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει όρια.

Από τα επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας χθες στη Βουλή αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεσάζων, αλλά εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της αντισυμβαλλόμενης χώρας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε και χθες στη Βουλή ότι δεν υπήρξε σύλληψη Αξιωματικού, αλλά ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες.

Δεν υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση στρατιωτικού εισαγγελέα χθες, αλλά η στρατιωτική δικαιοσύνη διερευνά, ήδη από 30-8-2017, το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από εμπλεκόμενους στρατιωτικούς. Δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά από ανώτατο αξιωματικό και το περίφημο «κείμενο» δεν έχει κατατεθεί πουθενά.  Η Νέα Δημοκρατία ας αναζητήσει στους κόλπους της να βρει ύποπτους μεσάζοντες, offshore και σκάνδαλα».