current views are: 11

10 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:18

Π. Καμμένος: «Πολιτικά αντίθετος στην άδεια Κουφοντίνα – Η 17Ν δεν εξαρθρώθηκε πλήρως»

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως η 17 Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε πλήρως, αλλά οι έρευνες σταμάτησαν με την σύλληψη των ανθρώπων που είδαμε όλοι, της ομάδας αυτής που κατέληξε στη φυλακή.

Δημοσίευση 07:18’

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως η 17 Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε πλήρως, αλλά οι έρευνες σταμάτησαν με την σύλληψη των ανθρώπων που είδαμε όλοι, της ομάδας αυτής που κατέληξε στη φυλακή.

Πολιτικά αντίθετος στην 48ωρη άδεια που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση ως πολιτική εξουσία δεν παρεμβαίνει στο έργο της εκτελεστικής εξουσίας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε:

«Εγώ ξεκαθαρίζω ότι είμαι απόλυτα πολιτικά αντίθετος στο να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, σε έναν άνθρωπο που ουσιαστικά δεν έχει αποκηρύξει τα εγκλήματα για τα οποία έχει καταδικαστεί».

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως η 17 Νοέμβρη δεν εξαρθρώθηκε πλήρως, αλλά οι έρευνες σταμάτησαν με την σύλληψη των ανθρώπων που είδαμε όλοι, της ομάδας αυτής που κατέληξε στη φυλακή, ενώ συμπλήρωσε πως δεν εξαρθρώθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε δε με σφοδρότητα στην Άγκυρα για την έντονη αντίδραση της στην άδεια. «Μη λέμε για Τουρκία… αφήστε τι λέει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δολοφονεί κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. Ο υπουργός υποστήριξε μάλιστα ότι σε επικοινωνία του με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ «οι ΗΠΑ καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για απόφαση της Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, δεν επέστρεψε στις φυλακές μετά από άδεια επί κυβέρνησης Σαμαρά, και υποστήριξε ότι δεν άλλαξε έκτοτε το νομικό πλαίσιο.

«Πράξεις που παραβαίνουν το νόμο πρέπει να κρίνονται από την ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει το άσυλο κανένας Ρουβίκωνας» είπε ακόμη ο κ. Καμμένος

Απάντηση Ντ. Μπακογιάννη

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» ήταν η αντίδραση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη στις δηλώσεις του Π. Καμμένου.

«Δεν θα δώσω διέξοδο στο αδιέξοδο του κ. Καμμένου, στην απίστευτης βλακείας δήλωση ότι θα καλέσει τον αμερικανό πρέσβη να πάει στη Βουλή να με κάνει ντα ντά για τα F-16» είπε στον ΣΚΑΪ. «Θα πρέπει να δικαιολογηθεί στη Βουλή να προσέλθει στη Βουλή να δώσει τις εξηγήσεις. Είναι απολογούμενος ο κ. Καμμένος, και θα προσέλθει στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.


σχετικα αρθρα