ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Άριστος» της ΝΔ στήνει «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς

Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου 2017, 15:35 / Ανανεώθηκε 11 Νοεμβρίου 2017, 15:35
ΣΥΡΙΖΑ: «Άριστος» της ΝΔ στήνει «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς
Facebook Twitter Whatsapp

Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην «Διαύγεια» και αφορά προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην «Διαύγεια» και αφορά προκήρυξη διαγωνισμού από τη δημοτική αρχή Περιστερίου, για την προμήθεια αδρανών υλικών.

«Ένας ακόμα "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι "ημέτεροι" προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί "προβοκάτσιας" δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο».

«Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.