current views are: 12

12 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:56

Οι πολιτικοί φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν στον Μαραθώνιο!

Ενημέρωσαν με φωτογραφίες το προφίλ τους στα Social Media

Δημοσίευση 12:56’

Ενημέρωσαν με φωτογραφίες το προφίλ τους στα Social Media

Τα αθλητικά τους παπούτσια φόρεσαν βουλευτές και υπουργοί και συμμετείχαν στον Μαραθώνιο στέλνοντας μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι υγεία.

Κοστούμια και γραβάτες έμειναν στην ντουλάπα τους και φόρμες και σορτς είχαν την τιμητική τους.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλά και βουλευτές του Ποταμιού συμμετείχαν στον μαραθώνιο και φρόντισαν αν ενημερώσουν για το γεγονός τις προσωπικές τους σελίδες στα social media.

Και μπορεί σε αυτό τον αγώνα να μην υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να ενημερώσει για την επίδοση του.

«Τα κατάφερααα! Είχα βάλει στόχο «να σπάσω» τα 60’ και έκανα γύρω στα 59’. Ο ακριβής χρόνος σε λίγο αλλά κάτω από 60’. Ελάτε όλοι είναι υγεία», έγραψε στο Twitter.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης, μαζί με τους βουλευτές του κόμματος Γιώργο Αμυρά και τον Γιώργο Μαυρωτά, έτρεξαν μαζί και τερμάτισαν μαζί, ανεβάζοντας φωτογραφίες μετά το τέλος της δικής τους διαδρομής.

Από την πλευρά της κυβέρνησης πιο… fit αποδείχθηκε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, που έτρεξε μαζί με την ομάδα του υπουργείου αλλά και του ΕΟΤ.

Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, συνεπής στο ραντεβού του με τον αθλητισμό ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τερμάτισε στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.


σχετικα αρθρα