current views are: 7

13 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:48

Π. Κουρουμπλής στο «Ακραίως»:Τη μεσαία τάξη τη συνέτριψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις

«Μόλις τελειώσει ο επόμενος γύρος, να τελειώσει την προσπάθεια που κάνει για ενιαιοποίηση» τόνισε ο Π. Κουρουμπλής.

Δημοσίευση 09:48’
αρθρο-newpost

«Μόλις τελειώσει ο επόμενος γύρος, να τελειώσει την προσπάθεια που κάνει για ενιαιοποίηση» τόνισε ο Π. Κουρουμπλής.

Για την επόμενη ημέρα στην Κεντροαριστερά μίλησε στο ”Ακραίως” και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής.

Όπως υπογράμμισε: «Προσωπικά αγωνίζομαι να συγκλίνουν οι δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις. Μόλις τελειώσει ο επόμενος γύρος, να τελειώσει την προσπάθεια που κάνει για ενιαιοποίηση. Θα είναι η ώρα η κρίσιμη να αποτυπωθεί η λογική αυτού του χώρου».

Συνέχισε, δε, ως εξής: «Εμένα με εξέφραζε το σύστημα όταν κυβερνούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εφερε το σύστημα σε μια ισορροπία. Ο Ανδρέας Παπανδρέου δημιούργησε τη μεσαία τάξη. Δεν την κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη. Τη συνέτριψαν οι πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων. Ξέρει ο ελληνικός λαός ποιος συνέτριψε τη μεσαία τάξη. Ξέρουμε ποιος οδήγησε τη χώρα εδώ».

Πάνω στο ίδιο ζήτημα τόνισε ότι: «Ισχυρίζεστε ότι το 17 και το 18 συνετρίβη η μεσαία τάξη, το αποδέχομαι ως επιχείρημα δικό σας με διαφωνία δική μου».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής: «Συγκέντρωσε πολύ κόσμο. Δεν έπιασε το στοιχείο της διεύρυνσης, καθώς και οι δύο υποψήφιοι είναι ΠΑΣΟΚογενείς. Εύχομαι να πάει και ο δεύτερος γύρος με πολιτικό πολιτισμό».

 


σχετικα αρθρα