ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: «Η υπόθεση με τα όπλα στη Σ. Αραβία είναι για Ειδικό Δικαστήριο»

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2017, 12:18 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2017, 12:02
Αδ. Γεωργιάδης: «Η υπόθεση με τα όπλα στη Σ. Αραβία είναι για Ειδικό Δικαστήριο»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Αναφερόμενος στα έγγραφα που προσκόμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε «τα χαρτιά που κατέθεσε ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ζημία που προκάλεσε η μεσολάβηση του κ. Παπαδόπουλου στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, είναι για ειδικό δικαστήριο, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Αναφερόμενος στην περιβόητη διακρατική συμφωνία, αλλά και τον ρόλο του «μεσάζοντα», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε, παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών, να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κρατών, και έτσι η δουλειά χάλασε. Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το δημόσιο  66 εκατ. ευρώ. Ναι, αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο»  

Αναφερόμενος στα έγγραφα που προσκόμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε «τα χαρτιά που κατέθεσε ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία. Οι αξιωματικοί τους οποίους διέταξε ο υπουργός Άμυνας να συντάξουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο και να πάνε άρον-άρον στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να το υπογράψουν, για να μην τους φύγει, τι έκαναν; Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του; Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπ. Άμυνας ότι αυτός (σ.σ. ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος) δεν εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία και ότι όλα αυτά που τους βάζουν να κάνουν είναι παράνομα. Το γράφει το χαρτί. Το Μαξίμου δεν μιλάει, γιατί αν μιλήσει, πέφτει η κυβέρνηση. Εγώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τι κάνει ο Καμμένος. Δεν τους ξεχωρίζω και τόσο πολύ».