ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Δεν είχα μετοχική σχέση σε κανάλι

Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου 2017, 11:51 / Ανανεώθηκε 15 Νοεμβρίου 2017, 14:46
Αδ. Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Δεν είχα μετοχική σχέση σε κανάλι
Facebook Twitter Whatsapp

«Μέχρι το 2008 είχα μια εταιρεία ανώνυμη, την Als A.E. που διοργάνωνε συνέδρια, εκδρομές μαζί με τον κ. Νικηφόρο Κισσανδράκη. Αποχώρησα μόλις βγήκα βουλευτής. Ο κ. Ν. Κισσανδράκης έχει άλλη εταιρεία που έχει την τηλεόραση» δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Για τις κατηγορίες που δέχτηκε χθες, στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία, ότι ήταν μέτοχος τηλεοπτικού καναλιού μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ότι ήμουν μέτοχος κατά 49% του τηλεοπτικού σταθμού Βlue Sky. Με τον Blue Sky δεν είχα μετοχική σχέση. Μέχρι το 2008 είχα μια εταιρεία ανώνυμη, την Als A.E. που διοργάνωνε συνέδρια, εκδρομές μαζί με τον κ. Νικηφόρο Κισσανδράκη. Αποχώρησα μόλις βγήκα βουλευτής. Ο κ. Ν. Κισσανδράκης έχει άλλη εταιρεία που έχει την τηλεόραση». 

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για την αναγκαιότητα επέμβασης εισαγγελέα μετά από καταγγελίες της υπαλλήλου Ανδρονίκη Θεοφιλάτου: «Έχετε ακούσει ποτέ δημόσιο υπάλληλο να λέει ότι εν ενεργεία υπουργός την πίεζε να εκδόσει ψευδές χαρτί για να ενοχοποιήσει πρώην υπουργό;»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την συνεχή αναφορά στο πρόσωπό του σε σχέση με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες:«Εγώ ζω από τη δουλειά μου. Ο κυριότερος λόγος που προσπαθούν να μου βρουν κάτι από την εξεταστική επιτροπή, είναι ότι ζω από τις επιχειρήσεις μου. Δεν είμαι πλούσιος, ζω από τη δουλειά μου. Όποιος νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνω για να μην εργάζομαι, να μου το πει. Είμαι επιχειρηματίας από τα 18 μου χρόνια. Ως επιχειρηματίας μπήκα στην πολιτική και ως επιχειρηματία με ψηφίζει ο κόσμος». 

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στην υπόθεση της συμφωνίας του Π. Καμμένου με τη Σαουδική Αραβία: «Έχει γίνει σχετική ερώτηση, ο κ. Κοτζιάς είναι παντελώς σιωπηλός. Μια ολόκληρη κυβέρνηση σιωπά. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο. Τόσες μέρες μιλάμε και κανείς δεν έχει εμφανιστεί να κάνει την παραμικρή δήλωση. Το ερώτημα είναι όταν οι υπηρεσίες του υπουργείου τον ενημέρωσαν εγγράφως ότι κάτι δεν πάει καλά, ο κ. Καμμένος υπερασπίστηκε τον κύριο Παπαδόπουλο με μεγάλο πάθος. Αν έχει χασει το υπουργείο Αμυνας 66 εκατ. ευρώ από λάθος χειρισμό του υπουργού, υπάρχει θέμα».