ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Αδιανόητο να χάνονται τόσοι άνθρωποι εξαιτίας μιας βροχής

Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου 2017, 15:13 / Ανανεώθηκε 15 Νοεμβρίου 2017, 15:23
ΔΗΣΥ: Αδιανόητο να χάνονται τόσοι άνθρωποι εξαιτίας μιας βροχής
Facebook Twitter Whatsapp

«Σήμερα είναι μέρα πένθους. Δικαιολογημένη η οργή των ανθρώπων. Είναι αδιανόητο να χάνονται τόσοι άνθρωποι εξαιτίας μιας βροχής. Όσο έντονη κι αν είναι, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τη θλίψη της για την φονική κακοκαιρία που χτύπησε τη Δυτική Αττική εξέφρασε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Σήμερα είναι μέρα πένθους. Δικαιολογημένη η οργή των ανθρώπων. Είναι αδιανόητο να χάνονται τόσοι άνθρωποι εξαιτίας μιας βροχής. Όσο έντονη κι αν είναι, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η υπεράνθρωπη προσπάθεια των δυνάμεων πολιτικής προστασίας δεν αρκεί, όταν ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και τα προληπτικά μέτρα απουσιάζουν παντελώς» σημειώνει η κ. Χριστοφιλοπούλου και προσθέτει:

«Η τυχόν φραστική ανάληψη ευθύνης δεν απαλύνει τον πόνο των συγγενών όσων έφυγαν, ούτε των ανθρώπων που καταστρέφονται. Η έκκληση είναι ομόθυμη: έστω την ύστατη στιγμή, να υπάρξει σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση, και, πάνω απ’ όλα, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».