current views are: 6

17 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση09:40

Ο Γ. Ακριώτης στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση έχει ευθύνη μέχρι εκεί που της αναλογεί

«Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα είναι να γκρεμιστούν τα σπίτια που έχουν φτιαχτεί σε ρέματα». 

Δημοσίευση 09:40’

«Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα είναι να γκρεμιστούν τα σπίτια που έχουν φτιαχτεί σε ρέματα». 

Για τις ευθύνες της τραγωδίας στη Μάνδρα και την επόμενη ημέρα μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ακριώτης στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα είναι να γκρεμιστούν τα σπίτια που έχουν φτιαχτεί σε ρέματα. Θα μετρήσω το αποτέλεσμα και αυτό είναι η απώλεια ανθρώπινων ζωών. Είτε φτωχός είναι είτε πλούσιος. ‘Οταν είναι παράνομο ένα σπίτι και είναι πάνω σε ρέμα δημιουργεί πρόβλημα».

Σε σχέση με τις ευθύνες που έχουν ανακύψει και τα έργα που έχει κάνει η κυβέρνηση τα χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία τόνισε ότι «είμαστε κυβέρνηση και έχουμε ευθύνη μέχρι εκεί που μας αναλογεί».

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στην επίρριψη ευθυνών στη  Περιφερειάρχη Αττικής: «Που είναι οι ευθύνες στην κ. Δούρου; Όποιος έχει κάνει τέτοιες παρεμβάσεις έχει ευθύνη». 

Αναφορικά με την μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα υπογράμμισε: «Θα γίνει αυτή η διευθέτηση με αυτή τη μελέτη που έχει καθυστερήσει, ακόμα και αν προκύψει ανάγκη να γκρεμιστούν σπίτια και επιχειρήσεις. Αν τολμήσουμε να πάμε εκεί και πούμε να γκρεμίσουμε τα σπίτια, θα μας πουν ”να αφήσετε τα σπίτια να μένει ο κόσμος”».


σχετικα αρθρα