current views are: 11

18 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:22

Εκλογές στην Κεντροαριστερά: Η αλήθεια για το debate

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απαντούμε με την αλήθεια», τονίζουν συνεργάτες της Φ. Γεννηματά

Δημοσίευση 15:22’

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απαντούμε με την αλήθεια», τονίζουν συνεργάτες της Φ. Γεννηματά

«Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απαντούμε με την αλήθεια», τονίζουν συνεργάτες της Φ. Γεννηματά.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιοποιούν print screen από την ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ του Μανόλη Όθωνα και του Πέτρου Σφηκάκη.

«Όπως προκύπτει, μετά την κατηγορηματική άρνηση του κ. Ν. Ανδρουλάκη για την πραγματοποίηση του debate οποιαδήποτε ώρα του Σαββάτου, αποδεχθήκαμε (πριν την κήρυξη του 3ήμερου πένθους) να γίνει το debate την Παρασκευή» επισημαίνουν οι συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά.

«Εν συνεχεία ο κ. Αλιβιζάτος μετά την κήρυξη του 3ήμερου πένθους (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) ακύρωσε το debate και η κα Γεννηματά ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές της εμφανίσεις και εκδηλώσεις» προσθέτουν.

«Είναι απορίας άξιο όμως πως μπορεί από την μία να ζητάς αναβολή των εκλογών της Κυριακής λόγω πένθους και από την άλλη να ζητάς εκ των υστέρων debate το Σάββατο, που κατηγορηματικά είχες απορρίψει, μερικές ώρες πρίν» καταλήγουν στο σημείωμά τους.

Το email του Μανόλη Όθωνα:

Αγαπητέ Πέτρο,

σε συνέχεια των προφορικών συνεννοήσεων που έχουν προηγηθεί σχετικά με την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του Debate 2ου γύρου, μετά την αντικειμενική αδυναμία πραγματοποίησης του το βράδυ της Πέμπτης 16/11 λόγω έκτακτης κοινοβουλευτικής διαδικασίας με την παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών, σου κοινοποιώ την παρακάτω τελική θέση μας:

Για την Παρασκευή 17/11 διατυπώσαμε τον προβληματισμό και την επιφύλαξη μας για λόγους, κυρίως, σεβασμού της επετείου αλλά και λόγω κινδύνου ματαίωσης του σε περίπτωση έκτακτης επικαιρότητας.

Έτσι αντιπροτείναμε να εξεταστεί ως εναλλακτική λύση οποιαδήποτε ώρα του Σαββάτου 18/11. Πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί, όπως με ενημέρωσες, από την πλευρά του Ν. Ανδρουλάκη με το επιχείρημα ότι τυχόν διεξαγωγή debate το Σάββατο ότι θα έχει πολύ χαμηλή τηλεθέαση που θα καθιστούσε την πραγματοποίηση του περιττή.

Κατόπιν τούτων, παρά τις επιφυλάξεις μας, δεν έχουμε αντίρρηση να προγραμματισθεί το Debate για Παρασκευή 17/11 στις 21.00 ως η τελική και μοναδική επιλογή για την πραγματοποίηση του χωρίς καμία περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος.

Με εκτίμηση
Μανώλης Όθωνας
Δ/ντής Πολιτικού Γραφείου
Φώφης Γεννηματά


σχετικα αρθρα