current views are: 17

20 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:23

Αποκλειστικό: Η απάντηση του Ν. Καρανίκα για τις ύβρεις σε επιχειρηματία

«Κακό πράγμα οι ύβρεις. Προφανώς ανταπέδωσα» δηλώνει αποκλειστικά στο newpost.gr ο Νίκος Καρανίκας, με αφορμή τη λεκτική διαμάχη που είχε μέσω του Facebook με  μια επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Δημοσίευση 14:23’

«Κακό πράγμα οι ύβρεις. Προφανώς ανταπέδωσα» δηλώνει αποκλειστικά στο newpost.gr ο Νίκος Καρανίκας, με αφορμή τη λεκτική διαμάχη που είχε μέσω του Facebook με  μια επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Στο στόχαστρο βρίσκεται και πάλι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, μετά την αποκάλυψη ότι, σε ιδιωτική συνομιλία στο facebook, έβρισε μια επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Μιλώντας στο newpost.gr, η Κική Μαχαιρίδου περιγράφει το περιστατικό:

«Εξοργισμένη από το γεγονός ότι είχαμε ήδη 16 νεκρούς από τις πλημμύρες κι ο κ. Καρανίκας πανηγύριζε στο facebook για το κοινωνικό μέρισμα, του έστειλα στο messenger του facebook ένα μήνυμα, καθόλου υβριστικό, στις 10 και μισή το βράδυ. Την άλλη  μέρα το πρωί, άνοιξα το messenger και βρήκα από τον Νίκο Καρανίκα ένα υβριστικό μήνυμα. Με αποκαλούσε «βρώμα, σκύλα, φασιστάκι, τρίχα του Παττακού». Στην αρχή γελούσα, δεν πίστευα ότι είναι ο ίδιος Καρανίκας, αυτός που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού. Με δεύτερο μήνυμα του απάντησα χωρίς να τον βρίζω και διαμαρτυρήθηκα για τη συμπεριφορά του. Αυτός τότε μου έστειλε κι άλλα ανάλογα μηνύματα, απειλώντας με, μάλιστα, να μην αναρτήσω τη συνομιλία αυτή και να μη την δημοσιοποιήσω».

Ν. Καρανίκας στο newpost: Προφανώς ήταν απαραίτητο

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Προφανώς ανταπέδωσα», λέει στο newpost ο Νίκος Καρανίκας. Θέλοντας να υπερθεματίσει ότι δεν είδε ολόκληρη η συνομιλία το φως της δημοσιότητας αλλά και ο ίδιος δέχτηκε ύβρεις, εξηγεί:

«Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω», καταλήγει και προσθέτει:

«Νομίζετε ότι για αυτό γίνεται όλος ο καυγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα»


σχετικα αρθρα