current views are: 3

23 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση11:03

Π. Καμμένος σε Γ. Πρετεντέρη: «Το πρώτο σου αφεντικό περνά την πύλη του κακουργοδικείου»

Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να παραπέμψει σε δίκη τον Σταύρο Ψυχάρη για δάνειο ύψους 57 εκατ. ευρώ που έλαβε χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.

Δημοσίευση 11:03’

Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να παραπέμψει σε δίκη τον Σταύρο Ψυχάρη για δάνειο ύψους 57 εκατ. ευρώ που έλαβε χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη εξαπέλυσε μέσω του Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος​ με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να παραπέμψει σε δίκη τον Σταύρο Ψυχάρη για δάνειο ύψους 57 εκατ. ευρώ που έλαβε χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.

“Γιάννη Πρετεντέρη η απειλή σήμερα ότι θα κάνετε τη ζωή της οικογένειας μου κόλαση με την πλάτη των μπράβων του αφεντικού την επισημαίνω. Προσωρινά επειδή ο Θεός αποφασίζει για κόλαση το 1ο σου αφεντικό περνά την πύλη του κακουργοδικείου για τα μαύρα σας.” τονίζει ο κ. Καμμένος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Ψυχάρης και 10 ακόμη στελέχη της Alpha Bank παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του δανείου ύψους 57 εκατ. ευρώ που έλαβε ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ για να αγοράσει τον Οργανισμό.

Με βούλευμα του, το Συμβούλιο Εφετών, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου, παραπέμπει σε δίκη τον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, καθώς φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς επαρκείς εγγυήσεις.

Δίπλα του, στο εδώλιο, θα καθίσουν και δέκα στελέχη της τράπεζας που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία, καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.

 


σχετικα αρθρα