Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο «Ακραίως» για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας σημείωσε: «Ήταν πρωτοβουλία του πρωθυπουργού η αλλαγή ημέρας της συζήτησης».

«Γνωρίζουμε διαχρονικά τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες του ΚΥΣΕΑ», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος ενώ υπογράμμισε πως «Η υπόθεση αυτή αφορά ολόκληρη την κυβέρνηση». 

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Φίλης τόνισε: «Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με τον κ. Φίλη. Τα παράπονα του πρέπει να τα κάνει στο Μέγαρο Μαξίμου».

Σε ερώτηση αν έπρεπε να πωληθούν τα συγκεκριμένα όπλα είπε: «Έπρεπε να δόσουμε τα όπλα από τη στιγμή που έχουμε τη διασφάλιση της ιδίας χρήσης των όπλων αυτών και την έγκριση των ΗΠΑ».

«Από τη στιγμή που έχουμε το "ΟΚ" των αμερικανών που τα κατασκευάζουν, δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση και υπάρχει διαβεβαίωση του χρήστη ότι είναι για ιδία χρήση», τότε έπρεπε να τα πουλήσουμε υποστήριξε. 

«Είναι σαν να πουλάμε κοκα κόλα, αβοκάντο» ή φράουλες, πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως «θα είχαμε ένα τεράστριο κόστος (σ.σ. για την καταστροφή τους)» αν αφήναμε τα όπλα αυτά να λήξουν.

Αν όλα είναι «νομιμα και με τις απαραίτητες άδειες» είπε πως «πρέπει να τα πουλήσουμε».

«Να ευχαριστήσουμε τον κ. Φίλη που βρήκε τα χρήματα για την καταστροφή των βομβών εφόσον δεν τις πουλήσουμε», συνέχισε ο κ. Καμμένος.

«Η πολεμική βιομηχανία πρέπει να αναπτυχθεί», υποστήριξε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας: «Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε μια χώρα ιμπεριαλιστική. Πρέπει να αναπτύξουμε τη βιομηχανία μας».