current views are: 8

24 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:41

Οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Καμμένου δεν κλωνίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέλυσε τις δύο όψεις της πολύκροτης υπόθεσης πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Δημοσίευση 18:41’

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέλυσε τις δύο όψεις της πολύκροτης υπόθεσης πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Την εκτίμηση ότι δεν κινδυνεύει η συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού από τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Πάνου Καμμένου εξέφρασε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο Τάκης Χατζής, οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη, του Γιώργου Κυρίτση και του Νίκου Ξυδάκη αποτελούν ευθεία βολή προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, καθώς του λένε ευθέως πως δεν έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία και να πουλήσουμε όπλα στη Σαουδική Αραβία, που θα χρησιμοποιούνταν για πολεμικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ναι μεν υπάρχει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μια ομάδα στελεχών που δεν τα πάει καλά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ωστόσο κανείς τους δεν θέλει να πάρει τη ρετσινιά του αποστάστη και να θεωρηθεί ότι αυτοί έριξαν την κυβέρνηση. 

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέλυσε τις δύο όψεις της πολύκροτης υπόθεσης πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Όπως ανέφερε, η μία όψη είναι το αν ο κ. Καμμένος υλοποίησε σωστά τη συμφωνία ή αν μπερδεύτηκε ο μεσάζοντας, Β. Παπαδόπουλος. ο οποίος ήθελε να πουλήσει αμυντικό υλικό και σε άλλες χώρες. Η δεύτερη όψη της υπόθεσης έχει πολιτική διάσταση και αφορά τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. 

Τέλος, ο Τάκης Χατζής αποκάλυψε πως την Κυριακή στις 10 στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως», καλεσμένος θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θα παρουσιάσει έγγραφα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. 


σχετικα αρθρα