current views are: 4

26 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση19:21

Μ. Λαζαρίδης: Δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα η Δευτέρα

«Θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος», εκτιμά ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη

Δημοσίευση 19:21’

«Θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος», εκτιμά ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη

«Η Δευτέρα θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον κ. Τσίπρα, καθώς θα προσέλθει στη Βουλή απολογούμενος», επισημαίνει ο Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στην ιστοσελίδα voria.gr.

Επιπλέον ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, ενώ επισημαίνει ότι οι κ.κ. Τσίπρας- Καμμένος έχουν «τσακίσει την μεσαία τάξη».

Ο κ. Λαζαρίδης τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία προτείνει μία ρεαλιστική μεταρρυθμιστική ατζέντα που θα φέρει καλύτερες μέρες για όλους τους Έλληνες και εξηγεί γιατί δεν ισχύει η εκτίμηση ότι το κόμμα του έχει πιάσει ταβάνι στις δημοσκοπήσεις.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι το παιχνίδι της πόλωσης είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αρνούμενος ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει παρασυρθεί από συγκρουσιακές φωνές εντός του κόμματός του, ενώ, απαντώντας για το ζήτημα με την εταιρεία της συζύγου του κ. Μητσοτάκη, αρνείται ότι υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό, τονίζοντας ότι η ΝΔ διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα «απέναντι στους πολιτικούς τυχοδιώκτες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα