ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε. Χριστοφιλοπούλου στο «Ακραίως»: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει το παλιό και βολεμένο ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου 2017, 11:59 / Ανανεώθηκε 28 Νοεμβρίου 2017, 11:25
Ε. Χριστοφιλοπούλου στο «Ακραίως»: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει το παλιό και βολεμένο ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp

«Συνεχίζει η ταύτιση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου, είναι καιρός που το παρακολουθούμε. O κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με ένα κομμάτι των ΑΝΕΛ και την ίδια ώρα έχει στις τάξεις του το πιο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, Κουρουμπλής, Σπίρτζης».

Tην άποψη ότι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία απέδειξε για άλλη μια φορά τη σύνδεση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου εξέφρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια: «Συνεχίζει η ταύτιση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου, είναι καιρός που το παρακολουθούμε. O κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με ένα κομμάτι των ΑΝΕΛ και την ίδια ώρα έχει στις τάξεις του το πιο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, Κουρουμπλής, Σπίρτζης. Αυτό είναι το φθαρμένο και βολεμένο ΠΑΣΟΚ».

'Οπως, επίσης, τόνισε «τον Σεπτέμβριο του 2015 ο κ. Τσίπρας ξεγέλασε τους πολίτες, λέγοντας ότι ''ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει το φθαρμένο ΠΑΣΟΚ και κάποια άτομα από τη Νέα Δημοκρατία», ενώ πρόσθεσε ότι αυτή η σχέση θα δημιουργήσει πολύ μεγάλα ρήγματα με την κοινωνία και ίσως οδηγήσει σε εκλογές. 

Η κ. Χριστοφιλοπούλου πρόσθεσε επίσης ότι στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή «είδαμε έναν Τσίπρα που συνεχώς πετούσε την μπάλα στην εξέδρα. Τι ακριβώς απαντήθηκε χθες ; Αφού ήθελε τα νταβαντούρια ας τα έκανε παράλληλα. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Οποιοδήποτε γάντι θα μας πετάξουν θα το πιάσουμε. Δεν θα κάνουμε πίσω».