current views are: 7

28 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:16

Δ. Τζανακόπουλος: «Κατέρρευσε με πάταγο η σκευωρία»

“Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε ως κατηγορούμενος”

Δημοσίευση 12:16’

“Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε ως κατηγορούμενος”

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να βγει η κυβέρνηση μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, για το θέμα της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

«Κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε ως κατηγορούμενος. Χθες αποδείχτηκε ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση. Ο κ. Γιάννης Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει. Ποια η σχέση του κ. Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Αυτό εξάλλου είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή κοινοβουλευτική συζήτηση», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


σχετικα αρθρα