current views are: 10

3 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:05

ΝΔ: Το τεράστιο σκάνδαλο Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος

«O πρωθυπουργός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Πειραιώς

Δημοσίευση 16:05’
Νέα Δημοκρατία

«O πρωθυπουργός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Πειραιώς

«Ακόμη αναμένουμε, πότε ο κ. Μητσοτάκης θα δεήσει να καταθέσει το πόθεν έσχες του για να ενημερωθεί και ο ελληνικός λαός για τις οικονομικές δραστηριότητες της αγίας οικογένειας», σχολίαζε νωρίτερα το γραφείο του πρωθυπουργού με αφορμή συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η απάντηση της Πειραιώς δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, από τη ΝΔ τόνιζαν πως «Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του».

Συνεχίζουν μάλιστα προσθέτοντας: «Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” – την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».


σχετικα αρθρα