ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντρικό Συμβούλιο ΔΑΠ ΤΕΙ παρουσία της Νίκης Κεραμέως

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2017, 18:31 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2017, 18:07
Κεντρικό Συμβούλιο ΔΑΠ ΤΕΙ παρουσία της Νίκης Κεραμέως
Facebook Twitter Whatsapp

Στο Κεντρικό Συμβούλιο παρευρέθηκε και η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, κα.Κεραμέως, η οποία άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι φοιτητές των ΤΕΙ ανά την Ελλάδα, ενώ τους ενημέρωσε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία. 

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/12 η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ. Στη συζήτηση προσήλθε πλειοψηφία των εκπροσώπων των οργανώσεων από όλη την Ελλάδα και έγινε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΙ καθώς και για τις θέσεις της ΔΑΠ για την φημολογούμενη Πανεπιστημιοποίησή τους.

Στο Κεντρικό Συμβούλιο παρευρέθηκε και η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Κεραμέως, η οποία άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι φοιτητές των ΤΕΙ ανά την Ελλάδα, ενώ τους ενημέρωσε για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία. 

Το Κεντρικό Συμβούλιο και η Κεντρική Γραμματεία απέκτησαν ιστορικό χαρακτήρα, καθώς αποφάσισαν ομόφωνα τη σύγκληση μέσα στο 2018 του Ανώτατου Δημοκρατικού Οργάνου που είναι η Εθνική Συνδιάσκεψη, στην οποία συμμετέχουν σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα από 500 μέλη της ΔΑΠ από όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική Συνδιάσκεψη έχει να συγκληθεί 12 ολόκληρα χρόνια και η κίνηση αυτή αποτελεί άλλο ένα δείγμα ότι η Κεντρική Διοίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ εναρμονίζεται με το πνεύμα της ΟΝΝΕΔ για ανοιχτές διαδικασίες, καθώς και με την επιθυμία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια ανοιχτή, δημοκρατική και σύγχρονη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.