current views are: 8

5 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:05

Κόντρα Αδ. Γεωργιάδη – Δ. Μάρδα για απεργίες και πλειστηριασμούς

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση νομοσχέδιο για τον HELLAS SAT, το λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση με αιχμή τους πλειστηριασμούς και τη τροπολογία για τις απεργίες.

Δημοσίευση 15:05’

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση νομοσχέδιο για τον HELLAS SAT, το λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση με αιχμή τους πλειστηριασμούς και τη τροπολογία για τις απεργίες.

Σε μια νέα εκρηκτική αντιπαράθεση με τις γνωστές αβρότητες του σύγχρονου πολιτικού λόγου, επιδόθηκαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Δημήτρης Μάρδας και Γιώργος Κυρίτσης.

Συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση νομοσχέδιο για τον HELLAS SAT, το λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση με αιχμή τους πλειστηριασμούς και τη τροπολογία για τις απεργίες.

«Περίμενα τόσα χρόνια να ψηφίσω τη τροπολογία για τις απεργίες! Ερχόμουν σήμερα το πρωί στη Βουλή και δεν κρατιόμουν», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με προφανή ειρωνική διάθεση και χαρακτήρισε «ξεφτίλες» και ανθρωπάκια τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε σε διαδηλώσεις και μετά ψηφίζουν.

Πάντως οι αναφορές του κ. Γεωργιάδη για τα όσα είπε ο κ. Μάρδας αναφορικά με τους πλειστηριασμούς προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή, ο οποίος επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις δήλωσε αναφέρθηκε στην άτυπη συμφωνία της κυβέρνησης με τις τράπεζες για τα 300.000 ευρώ. Ακόμα σημείωσε πως η παρούσα κυβέρνηση έχει κάνει περισσότερα από τη προηγούμενη για τη προστασία της κατοικίας, αναφέροντας συγκεκριμένες δράσεις. «Αν και για μένα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις της εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ θα έκανε τον ίδιο θόρυβο όσο κάνει αυτός για να στρέψω το ενδιαφέρον αλλού», σημείωσε ο Γιώργος Κυρίτσης αναφερόμενος στο αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Όταν θα πάω στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ μην το χάσετε, να έρθετε να το δείτε», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «εσύ γύρναγες σε όλη σου τη ζωή υπέρ των απεργιών και τώρα τα ψηφίζεις».

«Οι πλειστηριασμοί θα είναι ανεξάρτητοι από την Α’ κατοικία! Ήρθε ο καιρός να αποδειχθεί ότι αυτά είναι αλήθεια τα έχετε στρώσει όλα!», σημείωσε από τη πλευρά του και ο Ανδ. Λοβέρδος ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. «Που κρύβεστε τώρα; Μπήκατε σε μια βίλα ενός επιχειρηματία και λέτε ότι γίνονται οι πλειστηριασμοί γι’ αυτό γι’ αυτά! Στα σπιτάκια του κόσμου των 10.000 ευρώ και των 20.000 ευρώ δεν χωράτε τώρα; Μεγαλοπιάνεστε;», κατέληξε.


σχετικα αρθρα