current views are: 8

8 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση19:12

Οι τελευταίες προετοιμασίες για το συνέδριο της ΝΔ

Το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση 19:12’

Το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο

Στην τελική ευθεία για το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων, μπαίνει από αύριο η ΝΔ. Μετά από 7 προσυνέδρια και 2 ημερίδες, η γαλάζια κομματική οργάνωση κινείται πλέον σε καθαρά σε συνεδριακούς ρυθμούς, με πρόσωπα – έκπληξη να αναμένεται ότι θα παραστούν, όπως έχει αποκαλύψει ήδη το newpost.gr. Πάνω από 3000 σύνεδροι αναμένεται να καταφθάσουν απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας και να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, προκειμένου να επικαιροποιήσουν και να εγκρίνουν το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ σκοπεύουν να υλοποιήσουν μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί κομβικής σημασίας τη διαδικασία του Συνεδρίου, καθώς εκεί θα πρέπει η κεντροδεξιά παράταξη να δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα στην κοινωνία για το που θα κινηθεί πολιτικά, σε ένα πολιτικό περιβάλλον που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά υπό διαμόρφωση, έπειτα από τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και τη συνεχιζόμενη απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, μεγάλο στοίχημα του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο, είναι και η επαναπροσέγγιση της ΝΔ με τους «αποκλεισμένους» και τους «μη προνομιούχους» της κρίσης.

Με μια προετοιμασία που διήρκησε 20 μήνες, το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι έτοιμο να παρουσιαστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, στηριζόμενο στις βασιζόμενο σε τρεις προτεραιότητες: Η πρώτη είναι η δημιουργία πολλών χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, μέσα από μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων. Η δεύτερη είναι η μείωση της φορολογίας και ο εξορθολογισμός του Κράτους. Η τρίτη είναι η ΝΔ να σταθεί κοντά στους νέους ανθρώπους και στους πιο αδύναμους.

Ήδη, ο Γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, οι Γραμματείες και οι Τομεάρχες της ΝΔ εργάζονται σκληρά για την επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου. Κεντρικό ρόλο έχει και ο Γραμματέας Προγράμματος, Γιώργος Στεργίου με τους συνεργάτες του, με τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη και υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κ.Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr, αύριο πραγματοποιείται συνεδρίαση του Διαγραμματειακού της ΝΔ προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των 6 παράλληλων θεματικών εκδηλώσεων με θέμα «Το Κοινωνικό Συνέδριο» για ευαίσθητα και σημαντικά κοινωνικά ζητήματα: α) σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, β) η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή των Ελλήνων της διασποράς στην ανάταξη της χώρας μας, γ) αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής στην τρίτη ηλικία, δ) παροχή αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό, ε) ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και στ) άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη.   

Επίσης την Τρίτη, στις 11:00, στα κεντρικά γραφεία στην οδό Πειραιώς, οι κ. Χατζηδάκης και Στεργίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα το Συνέδριο.


σχετικα αρθρα