current views are: 11

11 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση07:32

Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Νεφελούδης – Υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής

Εισήχθη εκτάκτως, λόγω έντονης δυσφορίας, στο Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.

Δημοσίευση 07:32’

Εισήχθη εκτάκτως, λόγω έντονης δυσφορίας, στο Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

Σύμφωνα με το avgi.gr, ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, εισήχθη εκτάκτως, λόγω έντονης δυσφορίας, στο Γ.Ν. Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και διαγνώσθηκε ότι βρισκόταν σε προεμφραγματικό στάδιο.  

Ο γ.γραμματέας του υπουργείου Εργασίας υπεβλήθη άμεσα και επιτυχώς σε επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης μέσω αγγειοπλαστικής. 

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι του Σαββάτου εξήλθε από την ΜΕΘ και παραμένει πλέον σε τακτική ιατρική παρακολούθηση σε θάλαμο νοσηλείας, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Μετά την ανάρρωσή του αλλά και μια απαιτούμενη από τους γιατρούς ολιγοήμερη ανάπαυση, αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του, μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Ο Ανδρέας Νεφελούδης ευχαριστεί όλους τους φίλους και συνεργάτες του, για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους. 

Για το γεγονός εξεδόθη και δελτίο Τύπου, το οποίο ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Α. Νεφελούδη στο Facebook. 


σχετικα αρθρα