current views are: 11

16 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:34

Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ αντέχει την αυτοκριτική και την έχει κάνει

Συνεχίζεται από το πρωί το 11ο Τακτικό Συνέδριο

Δημοσίευση 13:34’

Συνεχίζεται από το πρωί το 11ο Τακτικό Συνέδριο

Συνεχίζεται από το πρωί το 11ο Τακτικό Συνέδριο. Διπλός στόχος άνοιγμα προς τους πολίτες και παρουσίαση κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Μάλιστα αύριο το πρωί θα στηθούν κάλπες για να απαντήσουν οι συνεδροι σε 15 ερωτήματα που αφορούν από την εκλογή προέδρου δημοκρατίας μέχρι παιδεία, υγεία και ασφαλιστικό.

Επίσης, οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι πολύ περισσότεροι από κομματικούς ομιλητές. Ανάμεσά τους, ο ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, ο καθηγητής Γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη ξανά πριν από λίγο με αφορμή τη φράση τα «εσωτερικά μας Εξάρχεια, οδηγούν στα εξωτερικά Εξάρχεια» που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Ράμφος.

«Η ΝΔ αντέχει την αυτοκριτική και την έχει κάνει , και αντέχει γιατί η ΝΔ είναι πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, δεν ξέρω αν την έχει την αυτοκριτική την έχει κάνει το σημερινό κόμμα που κυβερνά. Γιατί η αυτοκριτική θα τους οδηγούσε με βεβαιότητα στην μόνη αξιοπρεπη επιλογή που είναι η έξοδος από εξουσία».

«Αν δεν δαμάσουμε τα εσωτερικά μας Εξάρχεια δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τα κανονικά Εξάρχεια» είπε απευθυνόμενος προς τον Έλληνα φιλόσοφο.

Η Φώφη Γεννηματά, σημείωσε ότι η Εθνική Συνεννόηση δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με  Κυβερνητικές Συνεργασίες. «Οι πολιτικοί συσχετισμοί αλλάζουν και νέες πραγματικότητες δημιουργούνται» τόνισε και προσέθεσε: «Λέμε όχι σε όσους προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, επιδιώκοντας  «πολιτικά μέτωπα» κάθε μορφής που διχάζουν. Γιατί εμείς , ανοιχτά «μέτωπα» έχουμε  με το λαϊκισμό και τη συντήρηση. Είναι ώρα να ενώσουμε και όχι να διχάζουμε τον λαό μας».

«Οι Έλληνες ταλαιπωρούνται, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για ανύπαρκτες επιτυχίες» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και επισήμανε ότι για την έξοδο από την κρίση απαιτούνται μεγάλες πλειοψηφίες και όχι οριακές.


σχετικα αρθρα