ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενωτικός και ανανεωτικός ο Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ

Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου 2017, 20:46 / Ανανεώθηκε 17 Δεκεμβρίου 2017, 21:14
Ενωτικός και ανανεωτικός ο Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε το κόμμα του σε προεκλογική τροχιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενωτικός και ανανεωτικός εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, Τάκης Χατζής.

Σύμφωνα με τον Τ. Χατζή, ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να βάλει τέλος στη λασπολογία, ενώ επιχείρησε δύο πράγματα:

«Πρώτον να εμφανίστηκε ενωτικός, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν περισσεύει κανείς στη ΝΔ, κάτι που όμως πρέπει να καταλάβουν και οι υπόλοιποι στο κόμμα. Υπάρχουν στελέχη στη ΝΔ που θέλουν να φάει ο ένας τον άλλον. Αν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά, αυτό πρέπει να το κόψουν. Το είπε ο κ. Μητσοτάκης: Ελάτε μαζί, για να προχωρήσουμε.

Δεύτερον, θέλει να ανανεώσει το κόμμα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει πολλές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει να βγάλει και το κόμμα από μία λογική οργανωτική παλαιών κομμουνιστικών κομμάτων. Έχει μια λογική δομής όπως ήταν παλιά τα κομμουνιστικά κόμματα. Η ΝΔ είναι ένα σύγχρονο κόμμα και πιστεύω πως θα το κάνει αυτό ο κ. Μητσοτάκης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε το κόμμα του σε προεκλογική τροχιά:

«Βέβαια, ο αρχηγός της ΝΔ δεν έφυγε από το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο του ιδρυτικού καταστατικού. Μίλησε για τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τη ΝΔ που είναι ένα λαϊκό κόμμα και αυτό έχει μεγάλη σημασία και αγγίζει τους πάντες.  

Ο κ. Μητσοτάκης είπε «βάζω το κόμμα μου σε μια προεκλογική τροχιά», άρα θα πρέπει να δούμε όχι γενικά το πλαίσιο ου θα κινηθεί η ΝΔ, αλλά νομοσχέδιο – νομοσχέδιο που θα φέρει εάν και εφόσον γίνει κυβέρνηση», σχολίασε ο Τάκης Χατζής.