current views are: 12

19 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση16:37

Κόντρα Π. Καμμένου – Σ. Βούλτεψη στη Βουλή

Άγρια σύγκρουση στη Βουλή 

Δημοσίευση 16:37’

Άγρια σύγκρουση στη Βουλή 

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Καμμένος κατά της κ. Βούλτεψη, λέγοντας πως «κι εσείς τα παίρνατε από συγκροτήματα, από τον Ελεύθερο Τύπο όταν έπαιρνε δάνεια. Μαζί τα φάγατε. Όταν έπαιρνε δάνεια ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πεινάγανε. Τα μοιράσατε μεταξύ σας».

Η κ. Βούλτεψη απάντησε άμεσα και σε εξόχως υψηλούς τόνους στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο και δεν πλούτησε από την εν λόγω δραστηριότητα. «Ούτε κότερο έχω, ούτε αγόρασα τη Μεσρεντές του Αμίν Ντατά. Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Καμμένος», είπε χαρακτηριστικά, διερωτήθηκε:

«Δεν μας είπε ο υπουργός, εάν συμφωνεί, για το εάν πρέπει να εκλέγονται οι μουφτήδες. Πού ήταν όταν ήταν εδώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν;»

Σε ανταπάντησή του, ο υπουργός τόνισε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν βρισκόταν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση. «Ο Ερντογάν ήρθε εδώ για να βρούμε λύση συνύπαρξης. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ελληνικές ΕΔ εάν απαιτηθεί, θα παραιτηθούν λόγω μίας επισκέψεως προέδρου από την άμυνα της χώρας. Η λογική που υπηρετεί η κ.Βουλτεψη είναι των ζεϊμπέκικων και των κουμπάρων. Άλλο να ασκούμε εξωτερική πολιτική και άλλο να χορεύουμε ζεϊμπέκικα»

Αναφερόμενος στο κότερο, ανέφερε πως «στο παρελθόν είχα μεγαλύτερο και πήγα βόλτα με την κ. Βούλτεψη», ενώ όσον αφορά το αυτοκίνητο, είπε πως «αυτά τα γράφουν οι δημοσιογράφοι, το αυτοκίνητο ήταν του κ. Μεταξά». 


σχετικα αρθρα