current views are: 6

21 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:32

Α. Γεωργιάδης: Θα βάλετε στη φυλακή Ζ. Κωνσταντοπούλου – Π. Λαφαζάνη;

«Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς 

Δημοσίευση 18:32’

«Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου» είπε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς 

Εντείνονται οι αντιδράσεις που έφερε η τροπολογία για τους πλειστηριασμούς με πρώτη τη ΝΔ να εκφράζει την αμφισβήτησή της, γεγονός που φάνηκε στη σημερινή ομιλία του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως είπε, «είπατε ότι θα αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτα από την τροπολογία. Είστε ο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων. Έχουμε πλειστηριασμούς. Το κίνημα των κινημάτων που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και νομοθετεί υπέρ ή κατά των κινημάτων;». Έπειτα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας «εάν αφαιρεθεί το αυτεπάγγελτο της δίωξης από τους πλειστηριασμούς “θα έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό. Δεν θα μπορεί να δουλέψει το σύστημα και θα ‘ρθείτε μετά τις γιορτές πάλι εδώ να νομοθετήσετε».

«Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θα επιδιώξουν να συλληφθούν και θα γίνει με την δική σας ψήφο. Δεν θα είναι ο κ. Βορίδης ούτε εγώ που θα κλείνει τους συντρόφους σας στην φυλακή. Θέλω τότε πάρα πολύ να σας δω όταν οι πρώην σύντροφοί σας θα σας κατηγορούν ότι τους κλείνετε στη φυλακή να δω πως θα πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων».

Ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα πυρά του κατά του πρώην συνδικαλιστή των φαρμακοποιών Κώστα Λουράντου τονίζοντας «Όταν εμείς λέγαμε όχι στην τρόικα βγήκε και είπε πως θα κάνει 11.000 φαρμακεία, εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι έλεγε ‘μαύρο στον Χατζηδάκη και τον Άδωνι.  Σήμερα είπε το αμίμητο, ότι του υποσχέθηκε ο Τσίπρας ότι δεν θα επιτρέψει ούτε μία στο εκατομμύριο την αλλαγή στο καθεστώς των φαρμακείων. Δικαίως θα πείτε, και ο Λουράντος τον πίστεψε; Έλα ντε που τον πίστεψε! Καλά Χριστούγεννα και καλά ξεμπερδέματα».


σχετικα αρθρα