ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έψαλλαν τα κάλαντα στον Κ. Μητσοτάκη - Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ

του Πάνου Ρασσιά - Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου 2017, 14:33 / Ανανεώθηκε 23 Δεκεμβρίου 2017, 14:33
Έψαλλαν τα κάλαντα στον Κ. Μητσοτάκη - Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Άκουσε και τα παραδοσιακά κάλαντα της ιδιαίτερης του πατρίδας του

«Το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα της ιδιαίτερής του  πατρίδας του, από τα μέλη της Ένωσης Βρακοφόρων Κρήτης, τα οποία του ευχήθηκαν με μια μαντινάδα για τις γιορτές.

«Του Μητσοτακη είσαι γιος

Και ανιψιός εθνάρχη

Μα οποιος τα χει αυτά τα δυο

Αξίζει ντου να άρχει!» του είπε ο πρόεδρος των βρακοφόρων Στέλιος Κιαγιαδάκης.


Όπως υπενθύμισε στον πρόεδρο της ΝΔ, οι ίδιοι πηγαιναν επι 14 χρόνια συνεχόμενα και στον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτακη.  «Η σχέση μας με την οικογένειά σας είναι διαχρονική και στις χαρές και στις λύπες. Τώρα είναι γιορτινές μέρες», πρόσθεσε. 

Απαντώντας στον κ. Κιαγιαδάκη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «ήταν μια δύσκολη χρόνια δοκιμασιας για μένα και για οικογένεια μου. Τα έχει αυτά η ζωή αλλά θα πρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

«Το 2018 να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση και ο καθένας από μας να κάνουμε πραγματικότητα τα προσωπικά όνειρα και προσδοκιες» επεσήμανε και έδωσε τα συγχαρητήρια του στους βρακοφόροι λέγοντας πως «κρατάτε ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της αγαπημένης μας Κρήτης». 

Τα γραφεία της ΝΔ γέμισαν παιδικές φωνές και ευχές από νωρις. Πρώτα είπαν τα κάλαντα στον αρχηγό της αξιωματικης αντιπολιτευσης, τα παιδάκια του Σώματος Ελλήνων προσκόπων.

«Ο προσκοπισμός είναι μια συνήθεια που θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή, το να βοηθάτε δηλαδή και να προσφέρετε στο συνάνθρωπο μας», τους είπε μαζί με τις ευχές του για καλες γιορτες, πρόοδο και υγεία, ο κ. Μητσοτάκης. 
Τα έκαναν δωρο ένα βιβλίο με την ιστορία των 100 χρόνων προσκοπισμού και από την πλευρά του μοίρασε στα παιδιά από ένα βιβλίο δώρο. 

Την παράσταση έκλεψαν και τα μικρά παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων που με ιδιαίτερα δυνατή φωνή μαζί με τα κάλαντα, τραγούδησαν και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ έκαναν και επίδειξη παραδοσιακών χορών.